2777
2789
عنوان

شوخی با تاپیک ها😂🤦‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 252 پست
انگار حمومه😂

🤣🤣🤣🤣فقط مثالت لنتی

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
مدلتو عوض کردی منم عکس پروفمو عوض میکنم😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

مدلمو ینی چیشو عوض کنم؟🙄🙄🙄🙄🙄

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر خوابید ما هنوز سر اینکه جن یا خون آشام بیاد بالاسرمون امشب  تو تاپیکش نظر میدیم😂

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂

آخ آخ ی مدتیه تاپیک خنده دار باحال نمیزنن 

از این سوتی موتیا نمیگما 

اسی ی چی جنجالی میگ کاربرا فضارو دست میگیرن و معمولانم بیشتر از دو سه صفحه نمیره جلو ولی ته خندس 

یادش بخیر آخریشو ک دیدم این بود 

ب ی دلیلی شوهر ی کاربری دامن زنداداششو پوشیده بود

😂

There is GOD💚💚💚   ..                                               

از ص۳ به بعد نبودم

سرخط خبرها رو بگید😂

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
برو بخواب خواهر جان😅😅برو میخوام بخوابم😊

بفرما برادر خوابای رنگی ببینی حالا یا جن میاد یا خون آشام نترسی ها👹☠ برا اطمینان درو قفل کن بازم .هرچند اونا از دیوار رد میشن 😂😂😂

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
شوخی کردم بیا اینم عکس پروف جدید😀😂😂😜

ریختن خونت خلاله الان

برا جوجه ،،،،گربه گذاشتی

از گربه بدم میاااد

🔪🔪🔪🔪🔪🔪

همون قبلی بهتره

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///