2777
2789
عنوان

به جاریم حسودی می کنم

255 بازدید | 11 پست

من خودم جزو معدلهای الف بودم تو دانشگاه و با معدل بالا هم لیسانس گرفتم نزدیک ۲ سال ن پشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش موندم و هی میخونم و قبول نمیشم الانم سر یه کار موقتی اومدم ولی جاریم کلاً دانشگاه نرفته و ۲۰ سالشم هست و تو آرایشگاه دوستش کار کرد و کار یاد گرفت و الان دیگه لاین میکاپ آرایشگاه و دستشه و پول در میاره بهش حسودی میکنم که اون راهشو فهمید و الان درآمد خودشو داره و من هنوز پشت این آزمون اون آزمون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استعدادشو پیدا کرده .

من نمیتونم آرایشگر یا خیاط بشم چون استعدادشو ندارم . صبر و حوصلشو ندارم .ظریف کار نیستم و...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم ارایشگرم کارم هم خیلی خوبه هم میکاپ و هم شنیون

تازه سالن زدم ولی با توجه به شرایط فعلی کشور مشتری زیادی ندارم و خوب جا نیفتادم

زمانی که مدرسه میرفتم درسم خیلی خوب بود از وقتی ازدواج کردم دیگه ادامه ندادم

دانشگاه دولتی اصفهان قبول شدم ولی نرفتم

الان خیلی پشیمونم ولی علاقه ام رو از دست دادم

هم نسبت به آرایشگری هم نسبت به درس خوندن

کل وقتم داره با کارهای خونه میره و دو تا بچه بد غذا

خیلی پشیمونم

منم نسبت به شما حسودیم شد که هدف دارین و برای آینده تون میجنگین

میشه بهم بگید رمز موفقیت تون چیه؟

من چه جوری برای خودم انگیزه بسازم؟؟؟

منم ارایشگرم کارم هم خیلی خوبه هم میکاپ و هم شنیونتازه سالن زدم ولی با توجه به شرایط فعلی کشور مشتری ...

فقط به این فکر می کنم بتونم مستقل بشم اینقدر که منت هیچکس نکشم، اینقدر که حرف هیچکس برام مهم نباشه، اینقدر که اگه روزی خواستم جدا بشم بتونم گلیم خودمو از آب بکشم بیرون برنگردم خونه بابام

من راستش اصلا انگیزه ندارم

ولی اینجوری به خودم میگم خوب الان برای کنکور ارشد نخونی بعدش چی میشه اگه شاغل نشی

مثلا به خودم میگم بعدش به همین زندگی ازش راضی نیستم ادامه میدم، همینجوری حسرت به دل میمونم، آرزوی مهاجرت در حد همون آرزو باقی میمونه، تا آخر تو همین شهر کوچیک زندگی می کنم

میدونی فکر کردن به همین چیزا باعث میشه بخونم

انگیزه همیشه مثبت نیست گاهی وقتا منفیش کنی بیشتر دردت میاد که بخونی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز