2777
2789
عنوان

شوخی با تاپیک ها😂🤦‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 252 پست
انگار حمومه😂

🤣🤣🤣🤣فقط مثالت لنتی

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
مدلتو عوض کردی منم عکس پروفمو عوض میکنم😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

مدلمو ینی چیشو عوض کنم؟🙄🙄🙄🙄🙄

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر خوابید ما هنوز سر اینکه جن یا خون آشام بیاد بالاسرمون امشب  تو تاپیکش نظر میدیم😂

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂

آخ آخ ی مدتیه تاپیک خنده دار باحال نمیزنن 

از این سوتی موتیا نمیگما 

اسی ی چی جنجالی میگ کاربرا فضارو دست میگیرن و معمولانم بیشتر از دو سه صفحه نمیره جلو ولی ته خندس 

یادش بخیر آخریشو ک دیدم این بود 

ب ی دلیلی شوهر ی کاربری دامن زنداداششو پوشیده بود

😂

There is GOD💚💚💚   ..                                               

از ص۳ به بعد نبودم

سرخط خبرها رو بگید😂

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
برو بخواب خواهر جان😅😅برو میخوام بخوابم😊

بفرما برادر خوابای رنگی ببینی حالا یا جن میاد یا خون آشام نترسی ها👹☠ برا اطمینان درو قفل کن بازم .هرچند اونا از دیوار رد میشن 😂😂😂

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
شوخی کردم بیا اینم عکس پروف جدید😀😂😂😜

ریختن خونت خلاله الان

برا جوجه ،،،،گربه گذاشتی

از گربه بدم میاااد

🔪🔪🔪🔪🔪🔪

همون قبلی بهتره

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///