2777
2789
عنوان

یکم خنده 2😂🍃💚

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 116 پست
مرسی عزیزم.کلی خندیدم .دمت جیلیز😘😘😘، واسه امضاتم دعا کردم جونم.اگه واقعا نمیخوای جدابشی رک و پست ...

مرسی فدات شم عروسک قیشنگم 😍😍😍😍🍃💚

ممنون عزیزدلم تو تاپیکای بعدم تگت میکنم ک صورت قشنگت خندون شه💜

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
مرسی💛 منو میشناسی🙄🙄🙄

تو تاپیک قبلم لودی گفتم تگت کنم 

همین✌🏻💙

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوگند جانم ممنون ‌بابت لبخندایی که به لبمون آوردی امیدوارم همیشه از ته دلت بخندی مهربونترینم😘😘⁦❤️ ...

فدات شم قیشنگ جانم😍😍😍😍😍😘💜💕

مرسی فدات شم عروسک قیشنگم 😍😍😍😍🍃💚 ممنون عزیزدلم تو تاپیکای بعدم تگت میکنم ک صورت قشنگت خندون ش ...

مرسی مهربون بانووو.لطف میکنی.😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

سلام سوگند جونم

مرسی مهربونم از تاپیک

فدای مهر و محبت عزیزم

خیلی خوشحال شدم چ دعای قشنگ شیرازی ای ..انشالله برای خودتم عزیزم😍😍😍😍🧡🍊🌻🤩💋🥰

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام سوگند جونم مرسی مهربونم از تاپیک فدای مهر و محبت عزیزم خیلی خوشحال شدم چ دعای قشنگ شیرازی ای ...

فدات سم خانوم گل من

عمرت هزارتا بهار پرتقالی فدات شم 💋💋💋😍💚🍃

فدات سم خانوم گل من عمرت هزارتا بهار پرتقالی فدات شم 💋💋💋😍💚🍃

قربون قشنگیات قلب😘😘😘😍😍😍🌻💋🍊🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام ی سوال؟ اون تاپبکه ک گفت پسر مجرد بیاد چرا تعطیل شد اخه من فقط گفتم بله و رفتم بیرون بعد اومدم ...

استارترش در رفت😂😐

اکثرا سرکاریه 

میزنن ک پر بازدید شه اما خو گزارش میزنن میترکه