2777
2789
عنوان

یکم خنده 2😂🍃💚

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 116 پست
به رفیقم میگم به نظرت واسه تولد دوست دخترم چي بخرم که غافلگیر شه؟ میگه شماره پاش رو بپرس بعد براش ...

😂😂😂😂👌🏻🍃💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
معصوم بی وفا شده

قربونت برم..دیگ فعالیت ندارم معصوم فدات شه🧡🍊

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سوگند جونم

کلی اول صبحی لبخند نشست ب لبم

انشالله همیشه دلت شاد باشه گل من

امضاتم خوندم انشالله هرچی خیره پیش بیاد

توکلت ب خدا

دعا میکنم اما اصرار نمیکنم

شاید جدایی حکمتی باشه ک ما نمیدونیم

قربونت برم ناراحت نباش بسپارش ب بالاسریت

مرسی از تگ مهربونم مرسی به یادمی🧡💋🍊😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

@______negar______   بیا نگار جان💜💕

تشکر جانا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
قربونت برم..دیگ فعالیت ندارم معصوم فدات شه🧡🍊

براچی دورت بگردم😭

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام سوگند جونم کلی اول صبحی لبخند نشست ب لبم انشالله همیشه دلت شاد باشه گل من امضاتم خوندم انشال ...

مرسی عروسک پرتقالی مننننن😍😍😍💚🍃👌🏻

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
ن وقت دارم ن علاقه ن حوصله😅😅

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مهدکودک بودم، از مربی قرآنمون پرسیدم: خدا کجاست؟ بدون اینکه چیزی بگه با انگشتش به بالا اشاره کرد. ...

😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
زنگ زدم ۴۰۳۰ گفتم داوطلب تست واکسن کرونا هستم! خیلی خوشحال شد و با اح ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای سوگند جانممممم این جوکا رو از کجا میارییییی خیلی باحالن دمت گرررممم😘😘😘😘😘😘😘

داشت ستاره بالای درخت کریسمس رو نصب میکرد که نردبون زیر پاش لغزید و فریاد زد یا ابلفضل لعن ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سوگند جانم ممنون ‌بابت لبخندایی که به لبمون آوردی

امیدوارم همیشه از ته دلت بخندی مهربونترینم😘😘⁦❤️⁩⁦❤️⁩💋💋

مرسی عزیزم.کلی خندیدم .دمت جیلیز😘😘😘،

واسه امضاتم دعا کردم جونم.اگه واقعا نمیخوای جدابشی رک و پست کنده بگو و تلاش کن واسه زندگیت عزیزم.انشالله هرچی خیره پیش بیاد برات

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر