2777
2789
عنوان

یکم خنده 2😂🍃💚

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 116 پست
به رفیقم میگم به نظرت واسه تولد دوست دخترم چي بخرم که غافلگیر شه؟ میگه شماره پاش رو بپرس بعد براش ...

😂😂😂😂👌🏻🍃💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
معصوم بی وفا شده

قربونت برم..دیگ فعالیت ندارم معصوم فدات شه🧡🍊

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سوگند جونم

کلی اول صبحی لبخند نشست ب لبم

انشالله همیشه دلت شاد باشه گل من

امضاتم خوندم انشالله هرچی خیره پیش بیاد

توکلت ب خدا

دعا میکنم اما اصرار نمیکنم

شاید جدایی حکمتی باشه ک ما نمیدونیم

قربونت برم ناراحت نباش بسپارش ب بالاسریت

مرسی از تگ مهربونم مرسی به یادمی🧡💋🍊😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

@______negar______   بیا نگار جان💜💕

تشکر جانا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
قربونت برم..دیگ فعالیت ندارم معصوم فدات شه🧡🍊

براچی دورت بگردم😭

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام سوگند جونم کلی اول صبحی لبخند نشست ب لبم انشالله همیشه دلت شاد باشه گل من امضاتم خوندم انشال ...

مرسی عروسک پرتقالی مننننن😍😍😍💚🍃👌🏻

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
ن وقت دارم ن علاقه ن حوصله😅😅

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مهدکودک بودم، از مربی قرآنمون پرسیدم: خدا کجاست؟ بدون اینکه چیزی بگه با انگشتش به بالا اشاره کرد. ...

😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
زنگ زدم ۴۰۳۰ گفتم داوطلب تست واکسن کرونا هستم! خیلی خوشحال شد و با اح ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای سوگند جانممممم این جوکا رو از کجا میارییییی خیلی باحالن دمت گرررممم😘😘😘😘😘😘😘

داشت ستاره بالای درخت کریسمس رو نصب میکرد که نردبون زیر پاش لغزید و فریاد زد یا ابلفضل لعن ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سوگند جانم ممنون ‌بابت لبخندایی که به لبمون آوردی

امیدوارم همیشه از ته دلت بخندی مهربونترینم😘😘⁦❤️⁩⁦❤️⁩💋💋

مرسی عزیزم.کلی خندیدم .دمت جیلیز😘😘😘،

واسه امضاتم دعا کردم جونم.اگه واقعا نمیخوای جدابشی رک و پست کنده بگو و تلاش کن واسه زندگیت عزیزم.انشالله هرچی خیره پیش بیاد برات

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر