2777
2789
عنوان

یکم خنده 2😂🍃💚

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 116 پست
مرسی عزیزم.کلی خندیدم .دمت جیلیز😘😘😘، واسه امضاتم دعا کردم جونم.اگه واقعا نمیخوای جدابشی رک و پست ...

مرسی فدات شم عروسک قیشنگم 😍😍😍😍🍃💚

ممنون عزیزدلم تو تاپیکای بعدم تگت میکنم ک صورت قشنگت خندون شه💜

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
مرسی💛 منو میشناسی🙄🙄🙄

تو تاپیک قبلم لودی گفتم تگت کنم 

همین✌🏻💙

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوگند جانم ممنون ‌بابت لبخندایی که به لبمون آوردی امیدوارم همیشه از ته دلت بخندی مهربونترینم😘😘⁦❤️ ...

فدات شم قیشنگ جانم😍😍😍😍😍😘💜💕

مرسی فدات شم عروسک قیشنگم 😍😍😍😍🍃💚 ممنون عزیزدلم تو تاپیکای بعدم تگت میکنم ک صورت قشنگت خندون ش ...

مرسی مهربون بانووو.لطف میکنی.😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

سلام سوگند جونم

مرسی مهربونم از تاپیک

فدای مهر و محبت عزیزم

خیلی خوشحال شدم چ دعای قشنگ شیرازی ای ..انشالله برای خودتم عزیزم😍😍😍😍🧡🍊🌻🤩💋🥰

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام سوگند جونم مرسی مهربونم از تاپیک فدای مهر و محبت عزیزم خیلی خوشحال شدم چ دعای قشنگ شیرازی ای ...

فدات سم خانوم گل من

عمرت هزارتا بهار پرتقالی فدات شم 💋💋💋😍💚🍃

فدات سم خانوم گل من عمرت هزارتا بهار پرتقالی فدات شم 💋💋💋😍💚🍃

قربون قشنگیات قلب😘😘😘😍😍😍🌻💋🍊🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام ی سوال؟ اون تاپبکه ک گفت پسر مجرد بیاد چرا تعطیل شد اخه من فقط گفتم بله و رفتم بیرون بعد اومدم ...

استارترش در رفت😂😐

اکثرا سرکاریه 

میزنن ک پر بازدید شه اما خو گزارش میزنن میترکه