2777
2789
عنوان

دعا

629 بازدید | 16 پست

دوستان برای رسیدن روزی از غیب چه دعا و سوره هایی خوبه؟؟؟ طرف مقابل خیلی زحمتکش و تلاشگره

جز جواب سوالم خواهشا چیزی نگید

کسایی هم که اعتقاد ندارن اینجا نیان

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

خواندن سوره لیل هرشب، به مدت چهل شب. 

ختم سوره والليل تا چهل شب هر شب چهل بار خواندن سوره والليل جهت وسعت روزى اثر عجيب دارد باين ترتيب كه هرگاه به آيه (وَ ما لاَِحَد عِندَهُ مِن نِعمَة تُجزْى) برسد اين آيه را سه بار تكرار كند. اما اين ختم در صورتى مؤثر است كه در اين مدت گناهى مرتكب نشود و در خانه هم اسباب گناه نباشد

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواندنآیت الکرسی. آیه دو و سه سوره طلاق از و من یتق..  بعد هر نماز واجب

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
خواندن سوره لیل هرشب، به مدت چهل شب.  ختم سوره والليل  تا چهل شب هر شب چهل بار خواند ...

ممنون گلی

راستی مهربون

چندتا سوره یا دعا می خواستم بگید اگه زحمتی نیست

نابودی دشمن،قطع رابطه؛مورد سحر و جادو قرار نگرفتن،دخالت نکردن دیگران،

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
ممنون گلی راستی مهربون چندتا سوره یا دعا می خواستم بگید اگه زحمتی نیست نابودی دشمن،قطع رابط ...

از خواجه نصیر الدین طوسی نقل شده است بجهت مطالب مهمه ودفع دشمن ۱۰۰ مرتبه گفتن

"یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ یا مَظهَرَالعَجائِب یا مُرتَضی علیُ" مجرب
است .همچنین ۱۱۱ مرتبه گفتن "یا قاهِرَ العَدُوّ"
 فورا تاثیر می بخشد

ممنون گلی راستی مهربون چندتا سوره یا دعا می خواستم بگید اگه زحمتی نیست نابودی دشمن،قطع رابط ...

هر کس 7 مرتبه ایه ی 7 از سوره ی ممتحنه "عسی ان یجعل بینکم وبین الذین عادیتم منهم موده والله قدیر والله غفور رحیم" را به کف دست خود بخواند وبدمد ،سپس به صورت خود بکشد هر که اوراببیند دوستش دارد

#زبان_بند_بسیار_مجرب 🌹  🌹  🌹

اگر آیات شریفه ذیل بر خوردنی یا
نوشیدنی فرد مطلوب خوانده شود
زبانش به اذن خداوند سبحان در
حق شما بسته خواهد شد.

و آن آیات این است:

صم بكم عمي فهم لا يرجعون , صم بكم
عمي فهم لا يعقلون , صم بكم عمي فهم
لا يسمعون , صم بكم عمي فهم لا
يتكلمون , صم بكم عمي فهم لا يبصرون ,
فسيكفيكهم الله وهو السميع العليم ”

👈فقط در امر حلال استفاده شود.