اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌 با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیشتر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
بزلر یه چیزی بگم به تو از ته دلم بزار بهت بگم چقدر دوستت دارم از پیش من نرو تنها امیدم تویی نا امیدم نکن بری دیدی مُردم یهویی اخرم نفهمیدم چرا عشق دومت شدم فقط اینو میدونم که نمیخوام از زندگیم گمت کنم باهم بریم یه جای دور بیام بغلت کنم یه جا که پر آرامش باشه فقط خودتو خودم 💗تقدیم به مادرم که با نفس هایش زنده هستم 💗