2777
2789
عنوان

درحد تیم ملی گند زدمممممممم:/

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 95 پست
رییس اومد کنارم داشت بهم میگفتی که چیکار کنم  یهو چایی که کنار دستم بودوووو ریختم روی شلوارشش ...

بعد ی سوال بهت گفت فردام بیای سر کار و ب کارت ادامه بدی عایا😐

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
چطوری عشقم😍

سلاام

بد نيستم گلم تو خووبي؟❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام برگشتی جانان    

سلام عزیز...عارع تشکر بابت توجهت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

چطوري تو؟

برگشتي بالاخره 

خوب شدي؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خوشبحالت من بودم ۵ تا قرص میخوردم‌میخوابیدم😑

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

سلاام بد نيستم گلم تو خووبي؟❤️

قربونت بشم منم خوبم🌹😘🌹

خیلی مراقب خودتو اون فنچولی خوشگل باش😍😍😍😍😍😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وای😁

میگم یسوال دیشب تاحالا مغزم و درگیر کرده در حد تیییم مللی

پروفت بازیگر نقش 50 طیف خاکستریه؟؟ 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
قربونت بشم منم خوبم🌹😘🌹 خیلی مراقب خودتو اون فنچولی خوشگل باش😍😍😍😍😍😍

خدارشكر

چشمم عزيزدلم❤️😍❤️

چطوري تو؟ برگشتي بالاخره  خوب شدي؟

سلام نازنینم...خوبم مرس....تو خوبی؟/

عشق خاله خوبع؟/

لگد ک نمیزنع نازنینمو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

خانم.. من کلا از اتفاقات روز دنیا بیخبرم 

نمیدونم کی هستی ولی سوگولی سایتی انگار🥺

خیلیا خاستن لغو کاربری بزنن برات خوشبحالت 💚😍