2777
2789

این سری ک زفتم دکتر و ج ازمایشامو بردم فقط بهم لتروزول داد و گفت روز پنجم سیکلم ب مدت پنج روز و روزی یکدونه بخورم.میخواستم ببینم چقد امکانش هست ک این روش جواب بده و درمان دیگه ای نخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با لتروزول از شب سوم قائدگی تا پنج شب 

شبی دوتا ماه اول باردارشدم

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
با لتروزول از شب سوم قائدگی تا پنج شب  شبی دوتا ماه اول باردارشدم

آمپول نزدین شما و سونو هم نرفتین؟؟ 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

منم برای اولین بار میخوام دارو بخورم دکترم لتروزول و دوفاستون داده البته من اقدام طبیعی هم نکردم چون شرایط روحیم خاصه از دکترم خواستم که یه چیزی بده من سریعتر باردار شم تازه از این ماه اجازه اقدام دارم چند روز دیگه موعدمه فقط این ماه جلوگیری نکردم که مطمئنم پریود میشم و بعد لتروزول میخورم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
آخه واسه منم نداده آمپولو نگفت که برم سونو 

مشکلی نیست ان شاءالله زودی باردار بشی

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

دعا کن برام چون من پسرمو ۶ ماه پیش روز بعد تولدش از دست دادم خیلی بیتابم

انشالله بچتو به سلامتی بغل کنی❤️

دعا کن برام چون من پسرمو ۶ ماه پیش روز بعد تولدش از دست دادم خیلی بیتابم

الهی عزیزم ان شاءالله خدا به دلت نظر کنه ❤