2777
2789
عنوان

یه دفتر پیدا کردم...😐

466 بازدید | 42 پست

یعنی مال کیه

از انبار خونه پدربزرگم پیدا کردم  

این یکی از صفحه هاش بود که نوشته بود

😢 براش ناراحتم هرکی که هست:

چطوری ببخشمتون وقتی سنم اینقدر کمه ولی هروقت خودمو نگاه میکنم به خاطر حرفای زشت شما خودمو زشت میبینم چطور ببخشمتون وقتی شبو روزم گریه بود به خاطر حرفای شما و مسخره کردنتون

چطور ببخشمتون وقتی حتی کفر خدا رو می گفتم که چرا باید اینجوری باشم؟ چاق و زشت!

هرروز آرزوی مرگ این بود کار روزانه من به لطف شما!

چطوری الان تو اوج جوانی هیچ اعتماد به سقفی ندارم؟

میخوام یه روز بفهمید چه ظلمی در حق من کردید

اینو نوشتم تا شاید یه روز یکی بفهمه چقد قلبم در مقابل همین حرفای کوچیک درد گرفت

هرکی که هستی اگه اینو میخونی برات یه توصیه دارم:هیچ وقت کسی رو به خاطر ظاهرش مسخره نکنید یا درباره ی نقطه ضعف هاش که قطعا نقطه ضعف نیستن نظری ندید با حرف های هرچند کوچیک یا شوخی های به اصطلاح خنده دار فقط دلشو می شکنید ممکنه حتی بروز نده مثل خود من که وقتی یه نفر دلمو می شکنه فقط لبخند میزنم ولی از تو خدا میدونه چه دردی میکشم

تامام

مال کیههههه😐

😐 بالاش هم چند تا اسم نوشته شده بود

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی زشت تو خانوادتون😕💔

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
خودت دیگه 😅

وات؟😐

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

خب از اسمها بفهم دیگه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نکنه خودکشی‌کرده

😐 واقعا از عصر تو فکر اینم😐💔

مال منههههه 😂😍

فقط همین توش نوشته شده بود؟

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند