لطفا قبل از نصب کردن اینستاگرام یاد بگیرید چطوری ازش استفاده کنید الان خاله بدبخت من ۲۴ ساعت دستش رفته رو لایو اینستا ۲۴ ساعت داشته لایو میگرفته الانم اومده اینجا نشسته گریه میکنه 🤦♀️
تازه که نصب کرده نباید فالوور داشته باشه که پس کسایی زیادی ندیدن😑
۲۴ ساعت ؟
فک نکنم ۲۴ ساعت یه بند بشه لایو گرفت
ANTP_A زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی کسی زنگ نزده بهش بگه من دخترخواهرشوهرم عکس مامان باباش خواب بودن استوری کرده بودسریع زنگزدیم گ ...
دقیقا منم منظورم همینه
احتمالا یا کسی ندیده یا اینقدر طولانی نبوده، فکر میکنه ۲۴ساعته
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹