خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
حمن یدونه تو دوران عقد خریده بودن برام یعنی کلا هپه چی خریده بودن بعد عقد یدونم لباس مجلسی....تو عروسی هم یدونه دیگه مانتو خریدن ....
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
من از اونجایی که تمام خرج رو شوهرم باید بکنه و خرید عروسی یه چیز خیلی بدیه به نظرم چون نیاز نداری .منم اصلا نیاز ندارم هیچی نمیخرم
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
خرید عروسی مال داماد که چیزی نیس ....مال عروس زیاده
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
والا الان دیگ چ خریدی همش ادم لباس میخره دیگ نمیشه بری ۵ تا مانتو یجا بخری خب بع از عروسی هر وقت جایی بخوای بری میتونی بخری من خودمم عید عروسیمه ولی ۲ تا بیشتر نمیگیرم بجاش لباس خونه زیاو میخرم