2777
2789

اصلا خرید نکردیم خوشم نمیومد رسم مسخره ای بود به نظدم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یدونه گرفتم

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
تودوران عقد هرچی میخریدی نگه مبداشتی یا استفاده میکردی؟؟؟

بعضیاشو استفاده کردم مثلا مانتو شلوار وکفش ...دوتا شلوار خونگی اینارو ...بقیش یدونه شومیز ....کیف ...لباس زیر...یه پیراهن مجلسی که فقط یه بار تو عروسی پسرعمش پوشیدم .... روسری نگه داشتم....دوتام ست لباس خونگی بود....عید نوروزم هم یه چادرشب گرون خریده بودن که اونم فقط عید دیدوبازدید پوشیدم نگه داشتم .....البته مادرش گفته بود اینارو استفاده کن میخوام بعد این وسایلایی گه ما میخریم استفاده کنی یعنی دیگه پدرت نخره ....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
عزیزم اونم چمدان میخواد کت و شلوار خوب میخواد خیلی جیزا میخواد اندازه خودش وسایل بهداشتی میخواد

درسته....بازم خیلی کمتر از وسایلای دخترخانمه....وسایل بهداشتی آقایون گرونترینش ریش تراشه بقیش چیزی نیس....وکت و شلوار ....بقیش با ۵۰۰تومن حل میشه .......خدا به داد همه دختر وپسرا برسه تو این گرونی....من خودم لوازم آرایش تو دوران عقد یکی یکی خریده بود برام شوهرم براهمین هیچی ورنداشتم بجاش موکن ...سشوار موپیچی.برداشتم....لوازم آرایش می مونه خشک میشه ....چون خیلی داشتم....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
درسته....بازم خیلی کمتر از وسایلای دخترخانمه....وسایل بهداشتی آقایون گرونترینش ریش تراشه بقیش چیزی ن ...

آره عزیزم ولی هر چی فکر کردم دیدم هیچکدوم به وسایل خرید عروسی احتیاج نداریم همش یه تشریفاته من حتی طلا هم نمیخرم فک نکنم بخرم خیلی از چیزای غیر ضروری رو حذف کردیم و الان خیلیم راحتیم

آره عزیزم ولی هر چی فکر کردم دیدم هیچکدوم به وسایل خرید عروسی احتیاج نداریم همش یه تشریفاته من حتی ط ...

انشاءالله خوشبخت وعاقبت بخیر بشید .... اما اگه شوهرت پول داره طلا رو بخر خیلی خوبه امیدوار میکنه تو زندگی که یه چیزی داری تیکه گاه میشه برا آدم ....الان من وقتی میبینم وضع خراب میشه اون طلاهام امیدوارم میکنه که یه چیزایی و داریم یه لحظه نمی مونیم به دردمون میخوره ....