2821
2789
عنوان

خانومای قمی

3145 بازدید | 69 پست

سلام به همگی وقتتون بخیر

اززندگی توی قم راضی هستید؟

نقاط قوت وضعف شهرقم رومیشه بگید؟

مردم قم اخلاق خاصی دارن؟

لطفا هرچیزی که میدونید بگیدو دریغ نکنید.قصد داریم اگه خداخواست وحضرت معصومه طلبید بریم قم برای زندگی.

اهان مذهبی هستیم وبیشتر بخاطر بچه هامیخوایم بریم

منم قم زندگی میکنم و آرامش داخل قم رو با هیچ جا عوض نمیکنم😍😍

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی تو قم خوبه من چند ساله ساکن قم شدم ولی خب محله ها با هم فرق داره و چیزی که من دیدم البته منظورم به همه قمی ها نیست بیشترشون خیلی خوبن ولی متاسفانه یه سری شون فوق العاده بد دهنن یعنی به راحتی تو خیابان برای شوخی و اینا فحش های ناجور میدن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

قم شهر بسیار خوبیه از نطر معنوی

اما از لحاظ مردم همه جا خوب و بد داره قم هم آدمای خوب و بد داره 

باید تو انتخاب خونه تو محله ها دقت کنید

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
زندگی تو قم خوبه من چند ساله ساکن قم شدم ولی خب محله ها با هم فرق داره و چیزی که من دیدم البته منظور ...

عزیزم ممنون اومدی .بله خوب همه جا خوب وبدهست.بحز این نکته منفی دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟ازخوبیاش که هرچی بگیم کمه.فقط میخوام بدونم خدایی نکرده اگه موردی هست بدونم.مثلا مردمش اهل تعامل هستن؟

لطفا لایک کنید تاپیک بالابمونه خیلی برام مهمه😙😙

قمیم و متاسفانه تو کرج زندگی میکنم آرامش و حال و هوای قم رو با هیچی عوض نمیکنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزم ممنون اومدی .بله خوب همه جا خوب وبدهست.بحز این نکته منفی دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟ازخوبیاش که ...

آره هستن ولی خب باید بدونی تو قم کلا مغازه از ساعت یازده باز میشن زود تر بری تو خیابان هیچ کس نیست زودم میبندن اینم به نظرم نکته منفی اومد ولی خب بقیه چیزاش خوبه شما کجا قراره ان شاء الله ساکن شین؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چقدرعالی عزیزم لطفا هرچیزی ازنقاط قوت وبخصوص ضعفش میدونیدبگید.دعاتون میکنم🙏🙏

قوت اول از همه زیر سایه امام زمان و حضرت معصومه بودنه. 

جو خوبی نسبت به سایر شهر ها داره

پوشاکش و لباس هاش ارزونه😂

مدرسه های خوبی داره با محیط سالم

ضعف، شهربازی نداره😐 یعنی داره ها کمن، اما دارن تلاش میکنن اماکن گردشی بزنن براش، مثلا دارن باغ پرندگان میسازنن

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

زندگی تو قم خوبه من چند ساله ساکن قم شدم ولی خب محله ها با هم فرق داره و چیزی که من دیدم البته منظور ...

قبول دارم مخصوصا بعضی از محله هاشون اگه میتونین هزینه کنین حتما محله های معروف و خوبش برید مردمش خوب و بد داره اما برا بزرگ کردن بچه جای خوبیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲