2777
2789
عنوان

خانومای قمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 69 پست
قم شهر بسیار خوبیه از نطر معنوی اما از لحاظ مردم همه جا خوب و بد داره قم هم آدمای خوب و بد داره&nbs ...

عزیزم میشه اسم چندتا محله متوسط روبه بالاروبگید که البته میخوام مذهبی هم باشن.چون شنیدم یکی دوتا ازمحله ها مثل بقیه جاهامذهبی نیستن

قبول دارم مخصوصا بعضی از محله هاشون اگه میتونین هزینه کنین حتما محله های معروف و خوبش برید مردمش خوب ...

عزیزم لطف کنیدازمحله های مذهبی وخوبش اسم ببرید که اشنابشم🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قوت اول از همه زیر سایه امام زمان و حضرت معصومه بودنه.  جو خوبی نسبت به سایر شهر ها داره پوشا ...

ووای اسم حرم وجمکران که میاد دلم میره😢😢پس خداروشکرنکته منفی خاصی نداره.نهایتا میشه اخر هفته بچه هارو برد شهربازی تهران یا تفریح توی اطراف قم

چقدرعالی که تااین حدازقم راضی بودید.کمی ازشهرقم بهم اطلاعات میدید گلم؟

من با کرج که مقایسه میکنم مثلا از لحاظ تره بار و خرید میوه و اینجور چیزا یکم ضعیفه اما جو خوبی داره مامانمینا اصلا به قفل در اعتقاد ندارن اما تو کرج جلو چش خودت دزد بهت میزنه امنیت تو قم بالاتره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خیلی خوش اومدی.مظرشماراجع به قم چیه عزیزم؟

خب عزیزم من چون مذهبی نیستم تحت فشارم چون به حجابم دائما گیر میدن ولی ن اینکه فک کنی بدحجابما همین ک چادر سرت نباشه و موهات یه کوچولو پیدا باشه دردسره و این شهرو برام مثل جهنم کرده...

قم مهاجر زیاد داره و از هر فرهنگی توش هستن و کارایی ک میکنن به اسم قمیا تمام میشه

از نظر فرهنگی مث بقیه ی شهرستانای دیگه خاله زنک داره

قمیا خیلی خوب پول خرج میکنن به نظرم 

شهر پر از کافه و رستورانه اما هیچ جای تفریحی نداره جز چارتا پارک ولی کافه و رستوران تا دلت بخواد هست

از لحاظ امکاناتم مث کلاسای مختلف شهر خوبیه...

دکتر و ایناشم خوبه خیلی از دکترای تهران اکثرا قم هم میان برا طبابت...

دیگ چی بگم؟؟؟

اهان آبش شاید باب میلتون نباشه قبلا شور بوده الان بهتر شده...مجبورید حتما دستگاه اب شیرین کن نصب کنید یا از تانکر اب بگیرید ک البته الان دیگ اکثرا دستگاه دارن تو خونه هاشون

اسی از کدوم شهر میخوابد برید قم؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
عزیزم لطف کنیدازمحله های مذهبی وخوبش اسم ببرید که اشنابشم🙏🙏

من الان نزدیک ۲۰ ساله دیگه قم نیستم شناختم کمه نسبت به محله هاش اگه دوستانی که ساکن قمن راهنمایی کنن بهتره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

منم الان بیشتر از 6ساله که قم زندگی میکنم فقط به خاطر دوری از وطن دوس دارم برگردم شهر خودمون وگرنه قم خیییلی خوبه همسرم اصلا دوس نداره از قم بریم من کسی رو اینجا نمیشناسم که اصالتا قمی باشه همه ی دوستامون از شهرای دیگه هستن من که از قم راضیم فقط تنها مشکلم دوری از خانوادم هست

راستی ما پردیسان میشینیم

آره هستن ولی خب باید بدونی تو قم کلا مغازه از ساعت یازده باز میشن زود تر بری تو خیابان هیچ کس نیست ز ...

ممنون که توضیح دادین اما بازم میشه بااین قضیه کناراومد.راستش من بیشتر تربیت بچه هام و جو قم برام مهمه البته چیزای زیادین که مدنظرم هستن اما اگه بدونم جوش برای تربیت دینی بچه هاخوبه و توی مدارس مثل خیلی از کلان شهر ها فساد نیست و نکات منفی ازهم یادنمیگیرن و سطح علمی اون شهر بالاست خیالم تقریبا راحت میشه

کنسرت و تئاترو اینجور چیزا تو قم نیست راستش...

بخاطر مذهبی بودنش محدودیت های زیادی قائل شدن برا این شهر یجورایی واقعا مثل واتیکان میمونه...

اما اگ مذهبی باشی کلی کلاس مذهبی میتونی بری هرچیزی بخوای از هر نوعش هست چمیدونم روضه و نولودی و این جور چیزا زیاد میگیرن قمیا...

والا دیگ نمیدونم چی بگم 😐