2777
2789
عنوان

تو اتوبوس دستمالی شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 107410 بازدید | 195 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم همین منظورمه.خدا میتونست مرد رو تا این حد با این تفکر و انتزاع خلق نکنه که در حد کفش دیدن هم ...

خدا قطعا خیلی چیزها رو بهتر از من و تو میدونست دوست من😊

اگر اونجوری باشه باید بگیم خدا چرا حسد،عصبانیت،غرور کبر و خیلی چیزهای بد دیگه رو آفرید!؟

خب اول اینکه خودِ اینا وسیله‌ی محکِ انسانه

اگر قرار میبود انسان کلا فکر و حس خوب داشته باشه اونوقت اختیار معنایی نداشت

خدا خیلی چیزهارو آفرید و اختیار رو هم آفرید و قدرت کنترل رو هم آفرید و یکسری قوانین هم وضع کرد تا انسان تکلیفش با خودش معلومه باشه و بدونه تو شرایط مختلف باید چیکار کنه؟

هم عقل و اختیارش رو به کار بندازه،هم ببینه خدا برای مواجهه با خیلی چیزها و وقایع چه دستوری بهش داده

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
این درد دل بود؟؟؟😐😐

دوست عزیز مطمئنا شمام تاپیکای زیادی داری خوشت میاد یکی مثل خودت رفتار کنه و هی بگه جای این تاپیک اینجاست ؟

خب اکه خوشت نمیاد تاپسک و ترک کن 

ترک کردن تاپیک آسون تر از نوشتن کامنته🌹

دوست عزیز مطمئنا شمام تاپیکای زیادی داری خوشت میاد یکی مثل خودت رفتار کنه و هی بگه جای این تاپیک این ...

من توی تاپیکام راهنمایی خواستم در ضمن اون حرفم ب اسی گفتم خودش هم جواب داد اگه ب شما گفتم شما جواب بده 💓🙂

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
موافقتون نیستم  خودم واقعا به این قضیه رسیدم که زن و مرد یکسری تفاوت باهم دارن که این تفاوت‌ها ...

به نظر منم افکار شما اشتباهه،با افکار شما همه مردها توی چهارچوب نادرست قرار میگیرن ولی چه بسیار مردانی که انسانهای شریفی هستن و همه چیز رو به صورت مسائل جنسی نمیبینن،با افکارشما مردهای سالم وجود ندارن و همه رو یکسری موجودات فقط با غرایز جنسی میبینید،این افکار معمولا ماله کساییه که مردهای اطرافش اکثرا زندگیشون برپایه میل جنسیه یا با افکار غلط و افراطی مغزشون شستشو داده شده،دیدتون رو بازتر کنید تا انسانهای خوب و شریف رو هم ببینید که زندگیشون فقط برپایه نیازهای جنسی نیست 

مردها موجودات عجیبی هستن برای من و تو خانم واقعا مشخص نیست اون تو ذهنش چی میگذره  یکی از اسات ...

دوست گرامی چون استاد و روانشناس شما اینو گفته و یا یک عده ای به این موضوعات اعتقاد دارن دلیلی بر صحت موضوع نیست،پایه شخصیت همه مردها یکی نیست،هرچیزی که از هر کسی می‌شنوید رو قبول نکنید کافیه خودتون یکم دربارش تحقیق کنید

به نظر منم افکار شما اشتباهه،با افکار شما همه مردها توی چهارچوب نادرست قرار میگیرن ولی چه بسیار مردا ...

اینکه میگم زن و مرد یکسری تفاوت دارن از نظرتون اشتباهه؟!

مشکلی نداره

حرفایی رو میزنید که چندساله داریم میشنویم

حرف‌هایی آرمان گرایانه و غیرواقعی....

اینکه میگم زن و مرد یکسری تفاوت دارن،به معنای مریضی مردها نیست 

دقیقا حرفم این هست که یکسری تفاوت دارن فقط همین

خدا واسه این تفاوت‌ها برنامه‌هایی هم ارائه داده

این تفاوت‌ها حتی توسط خیلی روان‌شناس‌ها تایید شده 

تفاوت که عیب نیست

مدیریت نکردنش عیبه 

همه انسانیم منتها با یکسری فرق ...

درضمن قضاوت درمورد کسی که نمیشناسیش کار درستی نیست 

اینقدر با اطمینان میگید اطراف من مردهای مریض هستن؟!

خیر خانم

چیزی رو که نمیدونی چرا به این راحتی عنوان میکنی 

اطراف من مردهای خیلی درستی هم هستن 

از همسرم گرفته تا پدر و برادر و عموم و خیلی‌های دیگه

آرمانی صحبت نکنیم و تفاوت‌های انتزاعی رو با پای بیماری نذاریم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
حریص نیستن بعضیاشون کثیفن...حالا چرا یه پسر20ساله تو همون اتوبوس بی هیچ ازاری خواب بود

برای اینکه اون فرد۲۰ ساله تو محیط درستی تربیت شده بود,بعضیا بد تربیت کردن آدمها رو میزارن به حساب جنسیت طرف 

دوست گرامی چون استاد و روانشناس شما اینو گفته و یا یک عده ای به این موضوعات اعتقاد دارن دلیلی بر صحت ...

اتفاقا خودم با تمام وجود به این مسئله رسیدم

و باور عمیق دارم که زنان و مردان هردو انـــــســـــان هستن اما تفاوت‌هایی دارن

بنده ۲۳سالمه 

فقط ۵ساله تو محیطی مثل دانشگاه هستم که مختلطه و همه جور آدم و قشر و تفکری توش هست و خیلی‌چیزهارو واقعا با چشم خودم دیدم

خدا قطعا خیلی چیزها رو بهتر از من و تو میدونست دوست من😊 اگر اونجوری باشه باید بگیم خدا چرا حسد،عصب ...

بله حرفات که درسته کاملا

ولی اینی که من میگم بحث سر خود آدم هاست...چون امنیت زن بخاطر همین مدل مردها برقرار نیست.حسد و غیبت و اینا یچیز شخصیتیه که واسه تمام ادم هاست هم زن هم مرد و با اختیارش باید انسانیت و شخصیتشو بالا ببره..ولی این مشکل فقط واسه جنس زنه که مورد تعرض قرار میگیره.حالا مرد میخواد خودشو کنترل کنه یا نکنه به خودش آسیبی نمیرسه.داره به زن آسیب میرسونه.

و خداهم اگه میخواد بسنجه که آدم ها چجوری با اختیار خودشون کارای درست یا اشتباه میکنن در این مورد بیشتر واسه مردا صدق میکنه.چون از دست زن کاری برنمیاد.

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری...راضی به همین چند قلم مال خودت باش
اینکه میگم زن و مرد یکسری تفاوت دارن از نظرتون اشتباهه؟! مشکلی نداره حرفایی رو میزنید که چندساله د ...

کسی که همسر و پدرش انسانهای بزرگواری باشن می‌دونه نباید به همه مردها انگ بزنه من زیر پرو بال پدرو مادر بزرگوار و با شخصیت بزرگ شدم همسر وبرادرانم انسانهای شریفی هستن پسرم رو هم با شرافت بزرگ کردم و به شمایی که معلوم نیست زیر خطبه کدوم ادمی به این نتایج رسیدید اجازه نمیدم که به بقیه انسانهای خدا توهین کنی تو میتونی بگی فلان جا فلان آدم مریضی به تورت خورده ولی نمیتونی برای همه اونم از طرف خدا فتوا بدی و سرشت همه انسانها رو زیر سوال ببری،تربیتت هم که مشکل داره پس دوست ندارم باهات هم کلام بشم نوع تربیت خانوادگی من با شما فرق داره پس لطفاً ادامه نده چون حرف زدن باشما برای من جالب نیست،امیدوارم خدای مهربون نگاهی به زندگیت بکنه،ممنونم 

اتفاقا خودم با تمام وجود به این مسئله رسیدم و باور عمیق دارم که زنان و مردان هردو انـــــســـــان ه ...

عزیزم این راههایی که تو رفتی من سالها پیش رفتم،من فهم و شرافت و درک رو به سن نمی‌بینم اما اگه شما میبینی من متولد ۶۲هستم و سالها پیش محیط مختلط دانشگاه رو گذروندم و شاغل هم بودم،مردهای مریض هم دیدم اما به خودم اجازه نمیدم همه رو در یک چهارچوب قرار بدم برای اینکه افراد باشرف زیادی هم دیدم که توی خانواده های خوبی بزرگ شدن،بازهم میگم رقبتی به ادامه صحبت با شما ندارم،ممنونم که ادامه نمیدی 

کسی که همسر و پدرش انسانهای بزرگواری باشن می‌دونه نباید به همه مردها انگ بزنه من زیر پرو بال پدرو ما ...

عزیزم حتما یه دم کرده گل‌گاو زبان برای اعصابت بخور😁

درضمن شما اول منو ریپلای کردی،من که کاری باهات نداشتم و اگر قرار بر نارضایتی باشه از هم‌صحبتی،اون منم که باید ناراضی باشم که منو ریپلای کردی،حالا هم آمپر چسبوندی و داری درشت بارم میکنی

متأسفانه شما متوجه منظور من نمیشی(یا نمــیخوای که بشی!)

من میگم تفاوت شما میگی مریضی!

درحالی که من کنترل نکردنِ تفاوت رو مریضی میدونم!

پس بهتره بگم شما اول خودت داری انگ میزنی

من صرفا مردی که نمیتونه و درک نداره که باید تفاوتش بامن رو مدیریت کنه مریض میدونم 

علی ای حال بنده هم نه حوصله نه وقتش رو دارم که با شما بحث کنم،ماشاءالله قاضی خوبی هم هستی و خیلی راحت قضاوت میکنی و انگ هم میچسبونی 

باور کن مصاحبت با امثال تو برای من خیلی بی‌ارزش‌تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنی‌،اما چه کنم که اول خودت ریپلای کـــــردی....!

عزیزم این راههایی که تو رفتی من سالها پیش رفتم،من فهم و شرافت و درک رو به سن نمی‌بینم اما اگه شما می ...

رقبت=رغبت 

رغبتی نداشتی و ریپلای کردی 

عجبا!

طلبکارم که شدی!