2777
2789
عنوان

تو اتوبوس دستمالی شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 107410 بازدید | 195 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس خداروشکر به خوبی و خوشی تموم شد این داستان هم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
آدم تو اتوبوس میخوابه؟😐 درضمن اتوبوس اصلااااا و ابدااا وسیله‌ی مناسبی برای خانم تنها نیست من دوسا ...

من همیشه مجبورم با اتوبوس برم چون شهر دانشگاهم یک ساعت فاصله داره و قطار نیست😢

حالا انگشتای پاتو میمایده برام سواله چه لذتی براش داشته😑

مردها موجودات عجیبی هستن

برای من و تو خانم واقعا مشخص نیست اون تو ذهنش چی میگذره 

یکی از اساتید من روانشناس هستن

میگفت من بارها و بارها تو جلسات مشاوره از آقایون یه چیزایی شنیدم هنگ کردم

مثلا یکیشون بهش میگفته،ما آقایون کفش پاشنه بلند،پشت ویترین مغازه میبینیم خیلی چیزهارو تصور میکنیم و میگفته من به عنوان مرد میگم خیلی از هم‌جنسام اینجوری هستن

کلا قدرت تصورشون بالاست و برای ما خانما عجیبه

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

ایول که زدیش

برا منم چندین بار پیش اومده.تو خیابون و بدترینش توی مینی بوس.هیییییچ وقت یادم نمیره مینی بوسرو.بدترین شب عمرم بود.خدا لعنتش کنه

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
من نفهمیدم پاهات کجا بوده دست زده ینی رفته زیر صندلی نشسته که دست بزنه؟ حالا تو چجوری زدیش؟ اخه می ...

عزیزم من ردیف دوم اون اول بود پاهامو جم کرده بودم رو صندلی...ولی پیدا بودن اونم از بغل صندلی جلو دست زد...در ضمن مگه مرض دارم دروغ بگم

خوب کار خوبی کرده گفته شاید کسایی هستن تا حالا نشنیدن همچین موردیو تا خواسشون حمع بشه ..اشکالش کجاست ...

خاک انداز............. 😑

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋
مردها موجودات عجیبی هستن برای من و تو خانم واقعا مشخص نیست اون تو ذهنش چی میگذره  یکی از اسات ...

این مردایی که میگی فتیش پا دارن

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
مردها موجودات عجیبی هستن برای من و تو خانم واقعا مشخص نیست اون تو ذهنش چی میگذره  یکی از اسات ...

اخه چی تصور میکنن با کفش پاشنه بلند😕

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
من همیشه مجبورم با اتوبوس برم چون شهر دانشگاهم یک ساعت فاصله داره و قطار نیست😢

منم قم درس میخوندم و خونمون کرج هست

با قطار میومدم تا تهران ازون جا هم با مترو کرج

اما میدونستم امنیتم بیشتره 

اتوبوس خیلی ناجوره

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕