2777
2789
عنوان

کیا سابقه حاملگی خارج رحمی داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11740 بازدید | 65 پست
من عمل نشدم گلم  با امپول بود

آها خب خداروشکر پس حتما عکس رنگی بگیر که انشالله با خیال راحت اقدام کنی و خدا یه نی نی تپل و سالم بهت بده

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
من جز مادرم و همسرم هیچکس مخصوصا خانواده همسرم نمیدونن نباید بگی اصلا چون بقول عیب و روما میزارن

نه من به خانواده همسرمم گفتم چون بهتر بود بدونن که اونم ضعیفه و عمل کرده و درک میکنن خدایی چیزی نمیگن کاری به بچه داشتن یا نداشتنم ندارن

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من به خانواده همسرمم گفتم چون بهتر بود بدونن که اونم ضعیفه و عمل کرده و درک میکنن خدایی چیزی نمیگ ...

من سه سال و نیمه باردارنشدم هییچکس نمیدونه حتی مادرم فقط این خارج رحمی و فهمید ،خودش انقدر مشکل و غصه داره من نخواستم غصه منم بهش اضافه شه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
من سه سال و نیمه باردارنشدم هییچکس نمیدونه حتی مادرم فقط این خارج رحمی و فهمید ،خودش انقدر مشکل و غص ...

الهی بگردم انشالله به زودی دل خودت شاد بشه و با شادیت مادرتم خوشحال بشه مامان منم خیلی گریه کرد سر خارج رحمم به خصوص که قبلشم یه بارداری پوچ داشتم

الهی بگردم انشالله به زودی دل خودت شاد بشه و با شادیت مادرتم خوشحال بشه مامان منم خیلی گریه کرد سر خ ...

الهی امین انشاالله که هممون بارداری سالم و تجربه کنیم عزیزم🤲اره مادرا خیلی اذیت میشن 😔

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
آها خب خداروشکر پس حتما عکس رنگی بگیر که انشالله با خیال راحت اقدام کنی و خدا یه نی نی تپل و سالم به ...

مرسی عزیزم خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح بده

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭