2777
2789
عنوان

کیا سابقه حاملگی خارج رحمی داشتن؟

11736 بازدید | 65 پست

میشه از علائمتون بگید برام و اینکه کی متوجه شدین کارتون به عمل کشید یا با دارو رفع شد؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

دوستم بود علایمش کم بود ولی رو بو حساس بود رفت بیمارستان با قرص سقط کرد

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دارو رفع شدش متو تروکساید..کاش عمل میکردم یبار لوله هام میبستن بهتر بود

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
خواهرم  اخرای ۸ هفته  لکه بینی  درد کمی که فکر میکرد از کلیه هست  عمل کرد&nb ...

دقیقا همون دردو دارم و بعضی وقتا هم از واژنم تیر میکشه تا زیر شکمم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
با دارو رفع شدش متو تروکساید..کاش عمل میکردم یبار لوله هام میبستن بهتر بود

چه علائمی داشتی

من لکه بینی و خونریزی بعد پریود آخرم کارم به عمل کشید و یه لوله رو برداشتن  

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
من لکه بینی و خونریزی بعد پریود آخرم کارم به عمل کشید و یه لوله رو برداشتن    

یعنی از پریودت به بعد خون ریزی داشتی؟

چه علائمی داشتی

لکه بینی درد دست و کتف درد کشاله ران یه سمت بود همش..من طرف راستم ..حالت تهوع

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

اره منم همین بود..حالا مگ خارج رحمی

آره لتروزول خوردم بعد پریود نزدیکی داشتم سه روز بعد افتادم به لکه بینی یعنی همون بار اول حامله شدم اما چه شدنی

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد