00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 عنوان کیا سابقه حاملگی خارج رحمی داشتن؟ 11736 بازدید | 65 پست میشه از علائمتون بگید برام و اینکه کی متوجه شدین کارتون به عمل کشید یا با دارو رفع شد؟ عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 1399/10/13 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_جغد_ملوس_اوسگول عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 3796 من😐 شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 دوستم بود علایمش کم بود ولی رو بو حساس بود رفت بیمارستان با قرص سقط کرد من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
پیشی_جغد_ملوس_اوسگول عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 3796 با دارو رفع شدش متو تروکساید..کاش عمل میکردم یبار لوله هام میبستن بهتر بود شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
عاشق_روزهای_بارانی عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 499 خواهرم اخرای ۸ هفته لکه بینی درد کمی که فکر میکرد از کلیه هست عمل کرد عاشقم، عاشق ستاره صبح💠عاشق ابرهای سرگردان💠عاشق روزهای بارانی💠 عاشق هر چه نام توست بر ان
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 خواهرم اخرای ۸ هفته لکه بینی درد کمی که فکر میکرد از کلیه هست عمل کرد&nb ... دقیقا همون دردو دارم و بعضی وقتا هم از واژنم تیر میکشه تا زیر شکمم عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 با دارو رفع شدش متو تروکساید..کاش عمل میکردم یبار لوله هام میبستن بهتر بود چه علائمی داشتی عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
هناسگم عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 3009 من لکه بینی و خونریزی بعد پریود آخرم کارم به عمل کشید و یه لوله رو برداشتن اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 من لکه بینی و خونریزی بعد پریود آخرم کارم به عمل کشید و یه لوله رو برداشتن یعنی از پریودت به بعد خون ریزی داشتی؟ عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
ava_25 عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 12380 دقیق یک هفته ک از موعدم گذشت لکه بینی داشتم درد نداشتم متوترکسات خوردم ولی چون کیست بززگ داشتم دو روز بعدش عمل باز شدم با لوله های سالم برگشتم خونه
پیشی_جغد_ملوس_اوسگول عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 3796 چه علائمی داشتی لکه بینی درد دست و کتف درد کشاله ران یه سمت بود همش..من طرف راستم ..حالت تهوع شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
وجاخی عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 473 سلام بعد از بارداری خارج رحمی کسی بوده ک بارداری سالمی داشته باشع و خارج رحم نشه؟ :/ https://harfeto.timefriend.net/16091555086824
پیشی_جغد_ملوس_اوسگول عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 3796 یعنی از پریودت به بعد خون ریزی داشتی؟ اره منم همین بود..حالا مگ خارج رحمی شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
هناسگم عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 3009 یعنی از پریودت به بعد خون ریزی داشتی؟ آره لتروزول خوردم بعد پریود نزدیکی داشتم سه روز بعد افتادم به لکه بینی یعنی همون بار اول حامله شدم اما چه شدنی اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد