2777
2789
عنوان

حس شیشمیا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین سوره ضحی روزی ۱۱بار تا۴۰روزبخون این عالیه..تاقبل۱۲شب حالا یا روز یاشب سوره ضحی براعلاقه زیادوبا ...

مننون عزیزدلم دعاکن برگرده خودت حست چی میگه بنظرت میاد ؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
به نظرت من الان باردارم

نمیدونم میگم ک زیاداهل حس ششم نیس اماازنزدیک ببینم میتونم بگم...بخون باردارمیشی سوره یونس رو تا۴۰روز چون سوره سنگین هست صدقه بزار حالا یاهزارتومن یا۵۰۰ هرچقددرتوانته هرروز بزارتا۴۰روز بعداینکه میخونی

سنش و شغلش رو چی حس میکنی؟عاشق هم میشم؟ من امسال رشته ای ک میخوام میارم؟

سن خودت چنده عزیزم ؟

سنش بالای 23 سال  یا بیستو پنج بیستو شیش 

دوسش خواهی داش ولی عاشق نه تا اون حد 

اره 

مننون عزیزدلم دعاکن برگرده خودت حست چی میگه بنظرت میاد ؟

انشالا ک میاد..اماممکنه سوره صحی روبخونی خدا ی خوبترعالی ترسرراهت قراربده ...بخون و امیدت بده ب خدا...خداهیچوقت هیچوقت دل بندش ناامیدنمیکنه بخداوندیش قسم

انشالا ک میاد..اماممکنه سوره صحی روبخونی خدا ی خوبترعالی ترسرراهت قراربده ...بخون و امیدت بده ب خدا. ...

ممن گلم مرسی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

حس کنم تو دانشگاه اشنا شین خیلی بخواد ولی حواست باشه اصلا دلنشگاه جای اعتماد نی انقد برو بیا و بزار خواستگاری بیان دوست نمون ضررته ولی زندکیت پر برکته اینده

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز