2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 86 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزار برم سر زندگی خونه و ماشین و بزنه ب نامم بعدم بی دلیل یک هقته بعداز ازدواج درخواست طلاق بدم و بگم ما ب درد هم نمیخوریم اونوقت بهش بگم یادته اون روز اینکارو کردی این تلافی کارت  اونوقت دیگه بخاطر از دست دادن بکارتمم بازخواست پس نمیدم

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
اصلا راه‌حل خوبی نگفتی چون اعصابش ضعیفه اینجوری به بدن خودش آسیب میرسه یه کاریش میشه

توی بحث خیانت بدون مشاور کاری کردن واقعا اشتباهه و از طرفی ایشون با مطرح کردن موضوع با همسرش به هیچ نتیجه ای نمیرسه. 

زندگی اینقدر پستی و بلندی داره که آدم باید به اعصاب خودش مسلط باشه 

کار خیلی خیلی سختیه ولی میشه 

به نظرم بهترین راه همینه و اینکه با مشاور صحبت کنه تا احساس آرامش کنه

شوهرم پشت تلفن برام شاخه حرف حرف خودش ولی میخوام رو در رو که قشنگ تف کنم تو صورتش رو در رو مث سگ ازم ...

شما که با مشاور در ارتباطی

اگر زندگی تو دوست داری

خواهشا نسنجیده و هیجانی عمل نکن

اگر همسرت به حرفت گوش میده شروع کنید به زوج درمانی

هر کاری بگم میکنه اصلا چجور بگم اینکه بخواد خیانت کنه ک هیچوقت تو ذهنم نمیره ولی خوب حتی شیطونیاشم برام اصلا قابل درک نیست .الان باهاش صحبت کردم ولی زد زیرش و گفت دست میزارم روی قران من با اون دخترا اصلا حرفی نزدم ولی من با گوشای خودم شنیدم یعنی گوشای من اشتباه میگن ؟؟؟ سه شنبه نوبت مشاورم میرم و این موضوع رو میگم 

قدر این ادم رو بدون. قرآن رو بی خیال شو زوج درمانی برای زندگیت خیلی خوبه ضمن اینکه من از پستهایی ک ...

یه کم نه از شکاکی دارم ریگه دیونه میشم 

[QUOTE=171116354]یه کم نه از شکاکی دارم ریگه دیونه میشم [/QUOTEبا این راهی که پیش گرفتی در نهایت به بیماری های جسمی میرسی 

نگاه نکن الان عقدی شوهرت باهات راه میاد بعد از عروسی دچار مشکلات جدی میشی.

[QUOTE=171116354]یه کم نه از شکاکی دارم ریگه دیونه میشم [/QUOTEبا این راهی که پیش گرفتی در نهایت به ...

یعنی نظر شما اینکه اصلا این موضوع رو جدی نگیرم ؟که با دختر خرف زده و خندیده اخه اوایل عقد بخواد این شیطونی کوچولو هارو کنه خوب بعداز پنج سال ک همه کاری میکنه 

یعنی نظر شما اینکه اصلا این موضوع رو جدی نگیرم ؟که با دختر خرف زده و خندیده اخه اوایل عقد بخواد این ...

جدی بگیر 

اگر می تونید با هم پیش مشاور برید

میگم جنگ و دعوا و دست رو قرآن راه نندازین 

جدی بگیر  اگر می تونید با هم پیش مشاور برید میگم جنگ و دعوا و دست رو قرآن راه نندازین

اره جدی میگیرم حتما باید بفهمم راست و دروغش ک اگ راست باشه دلیل رفتارشو بفهمم