2777
2789
عنوان

دورهمی هانی2(خوش خنده ها😂)بدو دیگه امشب جا نمونی🤣🤣👩🏻‍🦯🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 5278 بازدید | 812 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقااا خداییشض حق با توئه ولی دیدنه هم حال میده از هیچی بهتره حالا من کاملم ندیدم ولی قیمت مناسبم دار ...

چشم# 😂😂😁😁میریم میبینیم😄

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
سمیه_ها_مارا_تنها# گذاشتند# 😐😂

ای_سمیه_نامرد😒# 😂😂😂😂😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
ای بابا 😕  دیگه تو این دوره زیاد کسی اهمیت نمیده ب این چیزا😕

میدونم باباخالهه ۸۰سالش بوداین گیرداده بودبایدنگه دارم والاسیاهم نپوشیدفقط چهارتاسیبل وشویدتوابروهاشونگه داشته برامن سیبلاشم ازسیبلای پدرشوهرم پُرترشده بود

سلام بچه ها من دارم اشارپ میبافم به نظرت از مدافتاده دیگه نه 😁

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
تگ_خره#   درس.خیلی.خره#   ‍ 😂😂

این.بود.ارمان.های.امام#  

این_جالبه#  

نیمه_گمشده# خیلی_خری#   ک_پیدام_نکردی#  😒😂😂😂😂😂

میدونم باباخالهه ۸۰سالش بوداین گیرداده بودبایدنگه دارم والاسیاهم نپوشیدفقط چهارتاسیبل وشویدتوابروهاش ...

اره واقعا بده اینطوری 

باید برای اون مرحوم قرآن خوند دعا خوند وگرنه با این کارا ک چیجزی نمیشه