2777
2789
اها من ازمایش خون دادم چکاپ کامل گفتن میکروب داری پس میتونن از خون تشخیص بدن؟؟

ببینید راستش من خیلی اوضاعم پیچیده شد یه مدت سفکسیم خوردم بعد ازمایش خون دادم دکتر گفت چون اونو خوردی تو ازمایش نشون نداده ولی علائمت که میگه میکروب ...ولی شما اگه نخوردین اره تشخیص میدن ولی بهتره مدفوع باشه دکتر گفت 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
ببینید راستش من خیلی اوضاعم پیچیده شد یه مدت سفکسیم خوردم بعد ازمایش خون دادم دکتر گفت چون اونو خورد ...

اها 

خیلی ممنون عزیزم امیدوارم به زودی خوب بشی🥰🥰

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=196028209]اخه پسر من وقتی اینجوری میگه بعد که مدفوع میکنه سفت نیست نرمه [/QUOT

ازمایش بزار بده تا خیالت راحت بشه ابجی

بچت چن سالشه؟؟

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
اها  خیلی ممنون عزیزم امیدوارم به زودی خوب بشی🥰🥰

ممنونم ایشالا شمام همیشه سالم و سلامت باشین😗

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
ممنونم ایشالا شمام همیشه سالم و سلامت باشین😗

مرسی گلم

ببینید راستش من خیلی اوضاعم پیچیده شد یه مدت سفکسیم خوردم بعد ازمایش خون دادم دکتر گفت چون اونو خورد ...

توی ازمایش روتین مدفوع هم این باکتری بررسی میشه؟یا چیز خاصی هست؟

من چندساله دارم سندروم روده تحریک پذیرم دارم تهوع خیلی اذیتم کرد 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
چهار سال ازمایش داده

اوخی عزیزم همسن بچه ی منه

خوب چی گفتن؟؟

ببخشید اسی.عنوانت منو برد ب یکی از بهترین شبای زندگیم. شوهرم از سرکار اومد و پرسید رفتی دکتر؟(مزاجم ...

ای جان عالی بود😍😍😍😍

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
توی ازمایش روتین مدفوع هم این باکتری بررسی میشه؟یا چیز خاصی هست؟

نمیدونم والا 

من چندساله دارم سندروم روده تحریک پذیرم دارم تهوع خیلی اذیتم کرد 

با ازمایش مشخص شد؟