2777
2789
سه تاشون گفتن رفلاکس یکی گفته میگرن شکمی

اوه اوه بعد دارو خوب نشد؟؟

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دل درد داشت بعد از غذا خوب شد اون ترش کردنشم خوب شد میگفت غذا تو گلوم گیر میکنه اونم خوب شد ولی این ...

خوب بازم ازمایش نداد تا دکتر داروی سری بعد رو بنویسه براش؟؟

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
با ازمایش مشخص شد؟

بله

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
نه 

باید دوباره میرفتی عزیزم تا ببین مشکلش برطرف شده یا نه

لرز هم دارین؟بعد از غذا یا مدفوع؟

گاهی

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
بله

ازمایش خون ؟ فقط حالت تهوع؟ من بعد از غذا خوردن حالت تهوع میگیرم بعضی وقتام بالا میارم دکتر گفت میکروب معده شما این علائمو داشتین ؟

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
باید دوباره میرفتی عزیزم تا ببین مشکلش برطرف شده یا نه

اخه همون موقع هم همه ی ازمایشاش خوب بود گفتن رفلاکس تو ازمایش دیده نمیشه حدسشونکرفلاکس بود ک گفتن مرحله بعد اندوسکوپی هست اونم ولسه بچه خیلی سخته😢😢

اخه همون موقع هم همه ی ازمایشاش خوب بود گفتن رفلاکس تو ازمایش دیده نمیشه حدسشونکرفلاکس بود ک گفتن مر ...

بیهوشش میکنن گلم و اینهمه عذاب نکشه بزار بدونن علت بچت چیه نزار عذاب بکشه واقعا غیر قابل تحمله درد!!!!

😢😢😢😢

باور کن درد شکم و معده غیر قابل تحمله طاقت فرصاست بخدا من دارم جون میدم از درد و وسواس فکری که به سراغم میاد از معدم.....