2777
2789
عنوان

چجوری مشتری جذب کنم؟ +عکس کارهام

549 بازدید | 36 پست

اولش بگم من الان 15 سالمه تجربه ای توی فروش ندارم میخواستم ازتون مشورت بگیرم چون شما بزرگترین تجربتون بیشتره.

من کلا خیلی دوست دارم کار کنم هر کاری نه کاری که بهش علاقه دارم. کلا به نقاشی علاقه دارم و رفتم وسایلش رو گرفتم بدون اینکه کلاس برم استعدادش رو دارم چند تا کار کردم روی دیوارکوب و روی بوم و چوب و طراحی.

امشب رفتم دوباره وسایل گرفتم ینی کلا هر چی لازم بود که کارم رو شروع کنم.

میخواستم ازتون مشورت بگیرم واسه اینکه چطور مشتری جذب کنم و چیکار کنم کارم بهتر بشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

تیکر رسیدن به هدفمه...چیزی که سختره دوس داشتن خودمه تا نسبت به دوست داشتن یه نفر دیگه صادقانه بیاین چیزی رو که باید بپذیریم رو قبول کنیم معیارهایی که داری برای خودتم سختن حلقه ی ضخیم زندگیت هم یه بخشی از خودته و تو همونی هستی که باید باشی بیا خودمونو ببخشیم زندگی طولانی تر از اونیه که بخوایم به خودمون شانسی ندیم من توی این هزارتو به خودم اعتماد دارم تو به من نشون دادی که دلیلی دارم باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم... راهی که میریم... دلیلهای من هستند دیروز من... امروز من... فردای من...من یاد میگیرم چطور خودمو دوس داشته باشم بدون جا انداختن یه قسمت بدون جا انداختن یه نقطه ی همه چیز خودم من به تایید یکی نیاز داشتم حتی الان که دارم خودمو پیدا میکنم ولی دیگه نمیخوام بمیرم من کسیم که ناراحت بودم من کسی که آسیب میدیدم منم زیبا میشم زیبایی وجود داره قلبم میگه زیبایی اونجاست توی مسیر دوست داشتن خودم اونچه که بیشتر از همه بهش احتیاج دارم مهم ترین کار من الان مسیریه که برای خودم میرم کاریه که برای خودم انجام میدم نگرشیه که برای منه اون خوشحالی ایه که برای منه تو به من نشون دادی که دلیلی دارم من باید خودمو دوست داشته باشم من باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم...راهی که میریم...دلیلهای من هستن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ی پیج داشته باش نمونه کاراتو بذار

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️

اگه هزینشو داشتی برو کلاس فکر کنم چند نوع سبک هست یکیشو به طور جدی دنبال کن تو اینستا یه پیج بزن سعی کن فالووراتو ببری بالا اونجا بزار بعدش میتونی چند تا از کاراتو هم تو تابلو فروشا بذاری تا به فروش بره ....

مسلما با تمرین کارت بهتر میشه اولش چند تا واسه خودت و فک و فامیل درست کن همین زمینه ای برای جذب مشتری میشه بعد اگه امکانشو داری پیج بزن و فالوور جمع کن اگه از همین الان این کار رو بکنی خیلی بهتره بعد کارتو به اشتراک بزار یا اگه نمیتونی دائم بری اداره پست و برگردی تو وات گروه بزن که همشهری های خودت باشن و کاراتو استوری کن به فامیلات هم بگو استوری کنن اولش هم قیمت خوب بگو تا مشتری جذب بشه موفق باشی

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              

من رفتم تو کار پیکسل.گیره مو .تل پنس تا عید کار آماده کنم پیج بزنم  بفروشم . کارام خوشگله ولی لعنتی خیلی وسایلا جواهر دوزی گرونه . من یه تل درست کردم نزدی۲۳ تومت فقط هزینه اولیش شد یعنی کسی ۴۰ تومن پول میده ؟

عصابم دفتر نقاشی بچه ۳ ساله خطخطیهکاش کی پیداشه مارو از مملکت  ببره .  
عکس بزار

واسه منم بفرس🙃🧡

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡