2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم ...

214 بازدید | 10 پست

سلام شب همگی بخیر

بچه ها من ی سالی میشد که به کسی علاقه مند بودم اما نمیدونستم احساس اون به من چیه ... تو تمام این مدت اون هم کارایی کرد که من به اشتباه بیفتم دست آخر ی شب از احساسم باهاش صحبت کردم و اون برگشت گفت من از اولش میدونستم اما اصلا آدم احساساتی نیستم...

نمیخام غمنامه بنویسم یا گریه کنم فقط میگم خیلی زشته که ی آدم با دل کسی بازی کنه که چشماش داد میزنه عاشقه ... 

از نظر من اشتباهه دختر اول ابراز علاقه کنه

دلیلشم اینه که خودش و غرورش میشکنه

اگرم پسر بهش جواب مثبت بده بالاخره روزی دختر رو بخاطر این کار کوچیک و خرد میکنه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربشو دارم. و دوسال هم بح تا شب بهش فکر می کردم تا بالاخره فراموش شد. انققققد تجربه بدی برام شد که دیگه نمی تونم عاشق بشم برا همین یه خواستگار خوبیو دارم رد می کنم😑😑😑😑

یعنی چی گفت احساساتی نیستم یعنی علاقه ای بهت نداره؟

من اصن متوجه نشدم

به من برگشت گفت من از اولشم میدونستم اما تو این مدت به من کتاب و جاسوییچی و ازین چیزا هدیه داد 

ی سری ی دکلمه عاشقانه داد و از همه بدتر اصرار میکرد بخشتو عوض کن بیا تو بخش من کار کن خب من فقط برام سوال شد اگه از اولش میدونستی این کارات چی بود؟