2777
2789
عنوان

حاج قاسم

391 بازدید | 20 پست

تورا نمیشناختمت.

همه ی چیز های خوب را بعد از رفتنشان قدر میدانیم تو کی بودی که هر وقت اسمت را میشنوم بی اختیار اشک میریزم. پدر مهربانی که آرزوی داشتنش را داشتم تو بودی مرهم دردها بودی و با درد رفتنت بی مرهم شدیم تو کی بودی که تمام خوبی های دنیا در تو جمع شده بود حاج قاسم دلم گرفته از غم نبودت، دلم گرفته و دیگر گریه درمان من نیست. در تو تمام مهربانی ها جمع بود

ای نور بی نهایت کاش خاموش نمیشدی... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💔💔💔

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

هربار که حرف و سخنی از تو شنیدم

باران شدم و گریه شدم،رنج کشیدم

هر دفعه که تصویر ِ جدیدی ز تو دیدم

یک قطره شدم،اشک شدم،زود چکیدم

در سینه ی خود مهر تو پرورده ام ای ماه

از غیر تو والله بریدم که بریدم

هر چند که دیدم به زمان، داغْ فراوان

والله به سنگینیِ این داغ ندیدم

با هر نفسم لعن کنم آن که تو را کشت

تاریک شده بعد ِتو ،دنیــای سپیــدم

#بانونقیبی

۱۲ دی ماه ۱۳۹۹

#درآستانه‌سالروزشهادت‌سرداردلها

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

روحشون شاد . داغشون هیچوقت سرد نمیشه و جالبه که بعد از شهادت خیلی ها عاشق تر از قبل شدن نسبت به ایش ...

من که خیلی شناخت نداشتم ازشون و اصلا پیگیر نبودم ولی وقتی با شخصیت بزرگشون با روح با عظمتشون اشنا شدم قلبم گرفت که دیگ همچین کسی میان ما نیست