2777
2789
عنوان

کج گذاشتن پا به داخل

31745 بازدید | 48 پست

پسر من حدود ۷ سال داره و مچ پاشو به سمت داخل کج می ذاره پارسال پیش دکتر بردمش و گفت حتی کفش طبی هم فایده ای نداره بهش بگو درست میشه تذکر بده 

از دوستان عزیز می خوام اگر تجربه ای دارید بگید که واقعا فکرمو مشغول کرده خیلی خیلی بد راه میرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا پسرمنم بود توبیمارستان که بدنیا اومد گفتن بردیم گچ گرفتیم کفش طبی بهش دادن بعد هرروز باید ماساژ میدادیم خوب شد شکر خدا

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤

باید اینقدر بگی تا ترک عادت کنه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شما تهران هستید دکتر خوبیه خوب ۷ سال تموم بشه چیکار میخواد کنه عمل کنه

آره تهرانم

خیلی تحقیق کردم بعددکتربغدادی،دکترتوکلی وتاییدکردن

دکتربغدادی نوبت ویزیت ندادن

گفت تاهفت هشت سالگی کف پای بچه فرصت درمان خودبخودروداره،اگه بعداین مدت درست نشد،میبرمش اتاق عمل

البته،الان پسرم هفت سالش تموم شده ودرست نشده

میخام نوبت بگیرم ببرم

برا پسرمنم بود توبیمارستان که بدنیا اومد گفتن بردیم گچ گرفتیم کفش طبی بهش دادن بعد هرروز باید ماساژ ...

خداروهزار مرتبه شکر من اصلا متوجه نبودم دو سالگی متوجه شدم دوتا دکتر رفتم نتیجه نگرفتم خواهشا بهم بگید