2777
2789
عنوان

نامزدم دیگه داره دیوانه ام میکنه

774 بازدید | 38 پست

سلام

امروز ظهر ناهار نامزدم اومد خونه ما و من هم غذایی رو که خیلی دوست داره یعنی قرمه سبزی براش درست کردم .

سر سفره وقتی که متوجه شد که غذا رو من درست کردم اینقدر خوشحال شد و نمیدونید که با چه اشتهایی غذاش رو خورد .

بعد از ناهار میخواست که نماز بخونه ، من جانماز بابام رو بهش دادم بعد ازمن پرسید که این جانماز خودته گفتم نه بعد گفت میشه که جانماز خودت رو بهم بدی ، بهش دادم و با جانماز من نمازش رو خوند .

موقعی که میخواست بره ، الهی بمیرم جلوی مامان بابام خجالت کشیده بود که بهم بگه بعد دم در واحدمون که میخواستم باهاش خداحافظی کنم بهم گفت که شرمنده میتونم یک چیزی ازت بخوام ؟

گفتم چی ؟

گفت میشه یک کم از قرمه سبزی که درست کردی بذاری داخل ظرف با خودم ببرم ، میخوام که امشب خونه ی خودمون هم دستپخت شما رو بخورم .

وقتی که کیسه ای که ظرف غذا داخلش بود رو آوردم و بهش دادم انگار که کیسه طلا و جواهرات بهش داده بودم اینقدر ذوق کرد و رفت . الهی فداش بشم

پزووو😉

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت بمونین ان شاءالله

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین