2777
2789
ولی توجه زیادم خوب نیس☹مثلا هنوزم میخوام برم بیرون میگن ازخیابون ردمیشی مواظب باش

خخخ نه توجه بستگی داره از نظر من، اونا دوست دارن بانو خوش بحالت که بابا داری  و خوش بحال اونایی که بابا دارن 😊قربون توجه کردنش گفتنش که مواظب خودت باش😔😔😔

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
خخخ نه توجه بستگی داره از نظر من، اونا دوست دارن بانو خوش بحالت که بابا داری  و خوش بحال اونایی ...

ببخشید اگه ناراحت کردم😞اگه باباتون زندس خدا نگهش داره براتون اگرم نه روحش شاد🌸💕

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اگه ناراحت کردم😞اگه باباتون زندس خدا نگهش داره براتون اگرم نه روحش شاد🌸💕

ممنون از هم دردی تون خواهر عزیزم، بابام فوت شدن

خدا هیچ کسیو بی بابا نکنه 🙏🌹🌹

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
ممنون از هم دردی تون خواهر عزیزم، بابام فوت شدن خدا هیچ کسیو بی بابا نکنه 🙏🌹🌹

خدابیامرزه روحشون شاد☹🌹

منم خیلی از فوت پدرمادرمیترسم مخصوصا که هرسالی که من بزرگتر میشم اوناهم دیگه جوون نمیمونن کم کم پیرمیشن

خدابیامرزه روحشون شاد☹🌹 منم خیلی از فوت پدرمادرمیترسم مخصوصا که هرسالی که من بزرگتر میشم اوناهم دی ...

خدا نگهشون داره خیلی سخته سخت بی نهایت خدا هیچ کسو داغ پدر و مادر نشون نده سخته خیلی 

خدا نگهشون داره خیلی سخته سخت بی نهایت خدا هیچ کسو داغ پدر و مادر نشون نده سخته خیلی 

من همیشه از خدامیخوام هرگز بامرگ یا چیزی جدامون نکنه یا همرو باهم ببره یا هیچکس😞مرسی خدا مامانتو برات حفظ کنه

من همیشه از خدامیخوام هرگز بامرگ یا چیزی جدامون نکنه یا همرو باهم ببره یا هیچکس😞مرسی خدا مامانتو بر ...

زنده باشی بانو خدا کنه و همیشه ام میکنه نگران نباش 😊