2777
2789
😂😂😂😂 شاید بیشتر بخاطر جنسیته  من از چندش بودنش بدم میاد وای مخصوصا مارمولک 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ ...

من حیوونارو خیلی دوس دارم ولی حشرات نه مخصوصا وقتی که راه میرن😕بچه گربه و رتیل هردوشون یه اندازن ولی یکیشون خیلی ترسناکه تا اونیکی😕پروانه ها هم فقط بالشون قشنگه اگه از روبرو نگاه کنی زشتن 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من حیوونارو خیلی دوس دارم ولی حشرات نه مخصوصا وقتی که راه میرن😕بچه گربه و رتیل هردوشون یه اندازن ول ...

خوب آره  منم از حشرات زنبور عسلو دوست دارم😐

و پروانه 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب آره  منم از حشرات زنبور عسلو دوست دارم😐 و پروانه

زنبورم خوب نیس مثل پشه نیش میزنه

ولی عسل خوبه با کره😍فقط فایدش اینه بنظرم🙂

حالا چرا تاپیک دی ماهو بروز کردی😟

زنبورم خوب نیس مثل پشه نیش میزنه ولی عسل خوبه با کره😍فقط فایدش اینه بنظرم🙂 حالا چرا تاپیک دی ماه ...

عسل🤣🤣🤣 اوخخخ دردشم عشقه اگر نیشم بزنه😜😜 عسل میخوری جاش😌 والا یه تاپیک بروز بود اونم نوشته بود پسر تو اون میخاسم برم یهو زدم اینا رو آورد بالا اونو گم کردم  درس بلد نیسم 😶😐

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
یاد میگیری ولی حشرات یجورین😥نچسبن

خخخخ موافقم من اینقد زنبور میکشتم تو بچگیم 

وای نیشم میزد😥😥 گریه میکردم 

سمج بودم دوباره میرفتم تا خوب میشدم 🤣🤣🤣

من فقط زورم به مورچه ها میرسید😑

🤣🤣🤣🤣🤣 برو خوبه لاقعل فوقش گازت می گرفتن 

نیش نمیزدن که مث کدو حلوایی باد کنه اون جاش🤣🤣😂😂😂

[QUOTE=182242195]🤣🤣🤣🤣🤣 برو خوبه لاقعل فوقش گازت می گرفتن  نیش نمیزدن که مث کدو 

فک نکنم منو زنبور تاحالا نیش زده باشه چون کاریش نداشتم ولی مورچه ها خیلی زیااااد

[QUOTE=182242195]🤣🤣🤣🤣🤣 برو خوبه لاقعل فوقش گازت می گرفتن  نیش نمیزدن که مث کدو  ف ...

خوبه که نی‌ش ت نزده 😐 شانس آوردی په😂😂

آخه من خانوادم از بچگی تاالان خیلی مراقبم بودن نمیزاشتن اینچیزا نزدیکم بشن🤣

خداروشکر، من بازیگوش بودم کنترلم سخت بود😂😂😂😂

من خیلی شیطون نبودم ولی چون تک فرزند بودم حتی الانم خیلی حواسشون بمنه

خوش بحالت  که اینقد حواسشون بهت بوده👌