2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

120 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

من خودم شاغلم و حدودا ماهی ۷تومن درامد دارم

پدرمم وضع مالیشون خوبه ولی چون تازه خونه ساختن یکم قسط دارن و چون برادرم در شرف ازدواجن میخوان واسش خونه بخرن

حالا به نظرتون خودم سیسمونی بخرم یا بگم پدرم بخرن؟

البته یبار گفتم خودم میخرم پدرم گفتن نه وظیفه ماست و خودمون هم میخریم

همسرم هم میگه خودت بگیر اما هرکی ازت پرسید بگو پدرم خریده تا حرف و حدیثی پیش نیاد

عزیز دلم هیچ کجا نکفتن خزید سیسمونی وظیفه پدر و مادر هست. هزار ماشالله خودت درامد داری و عالیه. اگه میخوای به اسم پدر مادرت تمام بشه. هزینه اش بده بهشون تا بنام خودشون بخرن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسر فهمیده ای داری خدا حفظش کنه 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من با خرید جهاز و سیسمونی توسط خانواده مشکل دارم ...هردوبار بارداریم کلشو خودمون خریدیم ..افتخارم نی ...

متاسفانه عرفه دیگه

مثلا اگه خانواده همسرم بفهمن احتمال میدم یکم به همسرم غر بزنن که چرا زنت خریده و شماها باید پولاتونو پس انداز کنید

من با خرید جهاز و سیسمونی توسط خانواده مشکل دارم ...هردوبار بارداریم کلشو خودمون خریدیم ..افتخارم نی ...

خی عروسی حلقه و سرویس و لباس عروس و‌خونه و .... همه رو شوهذتون خودش تنها خریدن؟؟؟ 

همونجور که اونا رو وظیفه ی پدر داماد میدونید جهازم وظیفه پدر عروسه ، سیسمونی رو‌منم مخالفم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
والا به خدا  یه چیزایی ادم میشنوه شاخ در میاره همینجا یه بار دیدم یه نعر میگفت شوهرم گفته من ...

اون دیگه نوبره😁

من همیشه فک میکردم این حرفا زنونس و مردا وارد این حرفا نمیشن

متاسفانه عرفه دیگه مثلا اگه خانواده همسرم بفهمن احتمال میدم یکم به همسرم غر بزنن که چرا زنت خریده و ...

ما باید در برابر این خزعبلات وایستیم ....عرف غلط باید از بین بره ..من به عنوان یک مادر اصلا دلم نمیخواد بچم تو جامعه ای بزرگ بشه که عرفش این باشه و 30 سال بعدم پسرام باهمین روش بخوان بچه دار بشن ...اتفاقا ماها که بچه داریم باید بیشتر حس مسئولیت کنیم 

پولای پسرشون پول هست ولی پولای پدر شما نیست ؟

اصلا به کسی ربط نداره..من بودم باافتخار میگفتم خودمون خریدیم تا یاد بگیرن افکار قرون وسطایی دیگه باید تموم بشه ..فکرتو درگیر نکن اصلا

خی عروسی حلقه و سرویس و لباس عروس و‌خونه و .... همه رو شوهذتون خودش تنها خریدن؟؟؟  همونجور که ...

من تمام زندگیم از صفر جهازم تا همین الانشو خودم خریدم 

و تمام طلاهام و خونه و زندگی و عروسی حتی 1 ریالم خانواده همسرم کمک نکردن اصلا وظیفه ای ندارن ..ما جزو افتخاراتمون اینه پابه پای هم تلاش کردیم واسه زندگیمون و هرچی داریم خودمون خریدیم و ساختیم شکر خدا..بااینکه هردوخانواده وضع مالیشون شکرخدا عالیه

پس جلوی حرف خانواده شوهرت هم وایسا باید این عرفای مسخره رو جلوشون وایساد که از بین برن

میدونی عزیزم جاریم تازه بچش به دنیا اومده حالا من نمیدونم خودش سیسمونی گرفته یا پدرش اما همه جا گفته پدرم گرفته

الان اگه من بگم خودم میگیرم یسریا سرکوفت میزنن که پدرش واسش ارزش قایل نبوده و این مزخرفا

از اینجور حرفا یکم میترسم

2790
2778
2791
2779
2792