2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونی عزیزم جاریم تازه بچش به دنیا اومده حالا من نمیدونم خودش سیسمونی گرفته یا پدرش اما همه جا گفته ...

عزیزم اصلا این حرفا واقعا زشته...شما قراره مادر بشی ..پس اول ضعف های خودتو باید حل کنی اولا قوی باش و دوم اعتماد به نفستو ببر بالا ...سرکوفت واسه 4 تا عروسک و لباس ؟کسی که واسه این چیزا حرف میزنه به نظرت آدم حسابیه که بخوای ناراحت بشی ؟؟؟اصلا مقایسه هم اشتباهه ..شاید جاری شما عرضه خرید وسایل بچشو خودش نداره باید خانوادش بخرن ...نه تنها احترام و ارزش نیست اینچیزا بلکه برعکسشم هست ...خودت بخری بگی پدرم خریده بازم همونه ..یعنی شما کوتاه اومدی در برابر اصول بیجا ...باور نمیکنی وقتی هر وسیلشو خودت بخری چه لذتی داره تا بقیه بخرن بردارن بیارن بچینن 

میدونی عزیزم جاریم تازه بچش به دنیا اومده حالا من نمیدونم خودش سیسمونی گرفته یا پدرش اما همه جا گفته ...

حرف دیگران برات مهم نباشه خانوادت هرکاری کنن کسی که قرارباشه حرف بزنه میزنه نمونش مادرشوهرمن مادربیچارم واسه بچه اولم سیسمونی خریدولی واسه بچه دومم چون یه اتاق داشتیم وجاشونداشتیم فقط لباس چنددست لباس خریدکه یک تومن شدحالامادرشوهربدجنسم همش باکنایه وغیرمستقیم میگه کاش بجای لباس براش طلامیخریدیکی نیست بهش بگه آخه به توچه به هرحال وظیفه ی مادرم نبودولی لطف کردلباسهاشوخرید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز