2777
2789

نگین چندبار تاپیک میزنی برام مهمه

بچه ها مادرم بیماری شدید افسردگی داره

پدرمم بیماری قلبی وچشم

سه تا برادر دارم یکیشون ایران نیس اون دوتا تهرانن

یکیش متخصص چشمه وزن داره وخانومشم تهرانیه

یکیشم اینترنه که خودشم مریضه ومیره بیمارستان میاد(بخش عفونیه کشیکاش) وبدنش خیلی ضعیفه وزود رنگش زرد میشه وخودشم اعصاب نداره

(ماشاا... لا حول ولا قوه الا بالله العی العظیم)

هستین ادامشو بگم؟

خواهشا خواهرانه راهنمایی کنین میترسم خودم با دس خودم زندگیاشونو خراب کنم

دیروز حال پدرم شدیدااااااااا بد شد جوری تو خیابون از فرط خستگی گریه میکردم ناشکری نمیکنم انشاا... زنده باشن

بچه ها هروقت اون یکی داداشم که خارج از کشوره زنگ زد من گفتم همه چی رواله نگران نباش چی بگم به بدبخت

اونیم تهرانه اگه بگم میدونم خانمش میگه بگو یه مدت بیان پیش ما

و میدونم مادرم تو زندگیشون دخالت میکنه وزندگیشونو تلخ میکنه اون یکیم که اینترنه خودشم اعصاب نداره بدنشم ضعیفه و زود مریض میشه(خواهش میکنم براش دعا کنین)

یا مادرم جیغ وداد میکنه یا پدرم مریضه دیشب خیلی خسته بودم تو خیابون گریه میکردم

اونی امریکاس باید زنگش بزنم التماسش کنم میشه تماس بگیری با مامان؟

مامان عین پیرزنا شده مریض شده وقتی داره غذا میخوره یهو میزنه زیر گریه یعنی بچه هام شهر غریب غذا میخورن؟

هیچکدومشون زنگ مادرم نمیزنن پدرمم که کلا براشون مهم نیس

دوسال پیش به پدرم همشون گفتن ما ارث نمیخوایم باغ پسته زمین و.... رو بده مریم  الان باید التماسشون کنم یه زنگ بزنین به مامان

مادرمم فک میکنه مقصر عروسمونه که سراغشو بچش نمیگیره اما زهی خیال باطل بچش حتی بلاکش کرده و من الکی گفتم تلو حذف کرده

بچه ها خیلی خستم

صبحی زنگ زم بهش کلی فحشم داد فکر زندگی خودت باش اینا دیگه پیر شدن هرکی پیر شه مریضی داره زندگیتو خراب نکن تو گه خوردی انقدر خودتو اذیت میکنی

من حاضرم پرستار براشون بگیرم قبول نمیکنن و تو غلط کردی انقدر خودتو ازار میدی بدبخت بیچاره و..........

الانم زنگ مامانم زد پاشو بیا تهران من مطمنم مادرم با عروسمون بدخلقی میکنه میشناسمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بره همیشه که تو نباید مرهم زخم ها یاشی 

بداخلاقی کنه اینطپری میبرنش دکتر و قپر تو رو بیشتر میدونن 

و اینکه داداشت گفته به فکر خودت باش درست گفته 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

عزیززززم.شما خیلیییی خودتو درگیر کردی.بزار مادرت بره کمی هواش عوض شه خدا بزرگه دخالتم کنه چیزی نمیشه موقتیه و میاد.اصلا کمی زندگی برادرتم تلخ شه اسمون به زمین نمیاد که.انقدر فکرو خیال نکن.بزار بره کمی توام نفس بکشی.هی زنگ نزنی بگی مامان چه‌کرد دخالت کرد فلان کرد.بزار کمی به حال خودشون باشن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

لتظرم مادرتون دلتنگ پسراش شده بزار بره یه مدت پیش اونا روحیه ش عوض بشه همه بارو انداختی روی دوش خودت توام افسردگی میگیری اونا هم بجه هاشن میدونن چجوری رفتار کنن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
دوسال پیش به پدرم همشون گفتن ما ارث نمیخوایم باغ پسته زمین و.... رو بده مریم  الان باید التماسش ...

ماشاءالله رو برای گرفتاریاتون گفتی؟؟؟

به تو چه که میخوای فرشته نجات همه باشی؟؟؟؟

پدر و مادرت عاقل و بالغن، در حد توانت وقت بزار و مسولیت بپذیر.

برو به زندگیت برس. چندیال دیگه دنیا رو ارک میکنن و تو میمونی نفرت و خاطرات این روزا....

میگن مامان بره تهران، خوب بره... به تو چه دیگه که چی میشه. خودشون میگن.

من هم شبیه این روزا رو داشتم.

به عروستون بگو یکم حالش خوب نیست مامان هر حرفی زد تو به دل نگیر

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عزیززززم.شما خیلیییی خودتو درگیر کردی.بزار مادرت بره کمی هواش عوض شه خدا بزرگه دخالتم کنه چیزی نمیشه ...

پیر شدم 

داداشم زنگ زده هزار تا فحش داده تو غلط میکنی گریه میکنی وفلان وبیسار

همه تو پیریشون مریضی دارن چرا بزرگش کردی بذار اونقدر اذیت شن که راضی شن پرستار بگیرم براشون

به تو ربطی نداره و............  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز