2777
2789
عنوان

برادرم زنگ مادرم زده بیا یه مدت تهران بذارم بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 28 پست
پیر شدم  داداشم زنگ زده هزار تا فحش داده تو غلط میکنی گریه میکنی وفلان وبیسار همه تو پیریشون ...

راستش من با بردارتون موافقم.عزیزم خودتم داری افسرده میشی و دچار وسواس فکری شدی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عروستون بگو یکم حالش خوب نیست مامان هر حرفی زد تو به دل نگیر

اون دفعه هم مادرم به بنده خدا گفته بود تو بچمو ازم ور کردی و...........

درحالی نمیدونه بچه هاش خودشون نمیخوان بیان 

انقدر استرس دارم باورت نمیشه از اینکه زندگیشون تلخ شه از اینکه نکنه مامان چیزی بگه

فکر میکنی بعدا میگن دستت درد نکنه میگن خودت خواستی

هیچ کاری نمیتونم بکنم ابجی هیچکسی نیس بهش بگم دردودلمو

مادرمو ول کنم؟ نمیتونم

بچه هاش سراغی نمیگیرن ومادرم اینجا پیرشده باورت میشه سر سفره میزنه زیر گریه بچم غذا خورده ظهری

از اونور مقصرو عروس طفلکمون میدونه 

به کی بگم دردمو  

چرا باید همش تو استرس باشم نکنه دعوا کنن نکنه مامان مریضتر شه نکنه داداشم یه چی بگه نکنه عروسمون قهرکنه

هیچ کاری نمیتونم بکنم ابجی هیچکسی نیس بهش بگم دردودلمو مادرمو ول کنم؟ نمیتونم بچه هاش سراغی نمیگیر ...

بزار آینده ات رو بهت بگم:

برادرات پیشرفت میکنن و زندگیشونو میسازن

تو هم چون هیچ هدفی نداری نشستی شدی غصه خور پدر و مادر، وقتی هم به رحمت خدا رفتن سنت بالا رفته، نه کار داری، نه زندگی داری.... همین برادرا که حالا جوششون رو میزنی نگاهتم نمیکنن.

آخه خواهر من تو اول زندگی خودت رو باید درست کنی. چیکار داری به غصه های الکی مامانت. مامانت حالش خوب نیس. غصه هاش الکیه. والا اگه یه مشکل وحشتناکی بود میمونوی هم عالی بود. اما این مریصی ها همه جا هست. اگه میتونن راه برن و واراشونو بگنن یا مستقل شو یا بچسب به زندگی خودت.

بزار آینده ات رو بهت بگم: برادرات پیشرفت میکنن و زندگیشونو میسازن تو هم چون هیچ هدفی نداری نشستی ش ...

داداشمم همینارو گفت+پس فردا خودتم یکی میشی عین مامان ببین کی گفتم

چشم سعیمو میکنم یه دنیا ممنون  

داداشمم همینارو گفت+پس فردا خودتم یکی میشی عین مامان ببین کی گفتم چشم سعیمو میکنم یه دنیا ممنون &nb ...

خودت پزشک نیستی 

چیکار میکنی 

شدی پرستار پدر مادرت 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من ازدواج کردم تازه برای کنکور میخونم برادرمم یه نمه سنگدلن ولی خب انشاا... زنده باشن وسالم

اهان  خوشبخت باشی عزیزم 

فکر کردم کلا خودت فدای خانواده کردی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

شما دیگه خیلی مهربونی فکر اینی که هیچ کس دلخور وناراحت نشه ولی کسی بفکر شما نیست بیخیال باش 

همین مادرتم فکر همون بچه هاشه که میگی سنگدلن از غصه ودوری اونا مریض شده

خدایا شکرت 🙃
اره   دو روز نباید اسایش داشته باشم البته ناشکری نمیکنم زنده باشن الهی

عزیزم یه کم مسئولیتهارو بسپار به برادرات.یا حداقل پول پرستارو ازشون بگیر.یه نفر بیاد خونتون کارارو انجام بده.تو ب خودت برس.دیگه ب هر حال شرایط همینه با ناراحتی چیزی حل نمیشه.بعدا که بری سر خونه زنوگیت میخوای چکار کنی؟ب هر حال باید عادت کنن ب پرستار.الانم مادرتد بفرست.عیبی نداره که.عروستونم انقدر فهمیده هست که بدونه مادرت دست خودش نیست.ناراحت نمیشه.بفرستش هم واسه روحیه خودش بهتره هم تو استراحت میکنی ی کم