2777
2789
عنوان

یک آقایی سر کار مزاحمم میشه

543 بازدید | 13 پست

سلام 

یک مدت طولانیه که یکی از آقایون محل کارم مزاحمم میشه . نه اینکه حرفی بهم بزنه یا کاری کنه اما مدام مثل آدم های هیز بهم نگاه میکنه و مشخصم هست که از نگاهاش منظور داره من هم که همیشه خودم رو میزنم به اون راه و محل نمیدم و اصلا انگار که اون وجود نداره ، اما از رو نمیره و باز هم همین جور رفتار میکنه .

خواستم که به مسوولمون بگم ، اما ترسیدم که یک موقع اخراجش کنند و فردا برای من دردسر درست کنه .

هیچ کسی رو هم ندارم که ازش کمک بخوام ، پدرم که سنی ازش گذشته و فقط نامزدم رو دارم ، که خوب نامزدم هم روی من خیلی حساسه اگر که بهش بگم میدونم که اونجوری هم دردسر درست میشه و شر به راه می اندازه.

نمیدونم که چه کار کنم ، محیط کارم برام جهنم شده و هر موقع که میخوام برم سر کار عزا میگیرم .

اصلا توجهی نکن بهش انگار ک وجود نداره یه مدت توجه نکنی و حساس نشی خودش گورشو گم میکنه مردک 

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پرستارم،یه همراه بیماری چپ میرفتم راست میومدم میومد الکی حرف میزد و سوال میپرسید اولش جوابشو میدادم بعد دیدم انگار خیلی پررو شده،هرچیم محلش نمیدادم ول نمیکرد

دلم میخواس لهش کنم

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

راهی جز اینکه فکر کنی وجود نداره نیست .بعضیا کلا عادت دارن زل بزنن به بقیه حتی بدون منظور 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یبار ک زل زد

بگو 

چیزی شده که هی نگاه میکنین؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اصلا به مسئولت یا به کسی چیزی نگو 

این چیزا همه جا هست  من سالهای اول حساس بودم الان اصلا  تو ادارات فت و فراوون  باید بی محلی کنی نه طوری که موضوع جدیه طوری که اون فرد دو زار  ارزش نداره برات 

حالا خوبه یه نفره  گاهی بیشترم میشن   تو محل نده آدم حساب نکن 

به خودش بگید بد نگاه نکنه  

احتمالا طفره بره ،

بهش بگید اگه به نامزدم یا مسولمون گفتم خودتون میدونید.

احتمالم داره ندانه نامزد داری شاید بفهمه بترسه،

پس به یه بهانه ای از نامزدتون بخواید بیاد محل کار ازتون سر بزنه و یه مقدار تو محل کار شما باشه تا اون نامرد ببینتون .

میدونه نامزد داری؟ یبار بگو نامزدت بیاد اونجا برای سر زدن تو هم تحویلش بگیر یاهمش زنگ بزن باهاش حرف ...

بله میدونه که نامزد دارم ، و روزی که نامزد کردم فرداش که رفتم سر کار همکارام برام جشن گرفتند و تبریک میگفتند که اون هم همون جا بود و متوجه شد که نامزد کردم . اما باز به رفتارهاش ادامه داد . خودم هم اصلا سروزبون اینکه بخوام باهاش برخورد کنم و توجیهش کنم رو ندارم و سریع اینجور موقع ها گریه ام میگیره و دست خودم نیست .

یبار تو بانک یکی زل زده بود به قیافه ی با ماسکم😬😷

با چش غره گفتم هااااااااا؟؟؟ زیر لب غر و لند کردم.

زورش اومد بعد نشستم بلند بلند تو بانک مرف میزد مخاطبش من بودم (جملشه شو دقیق یادم نمیاد ولی منظورش این بود اگه نگات کردم دوست داشتم فکر نمیکنم به تو ربطی داشته باشه و به حریمت تجاوز شده باشه) دیگه نگام نکرد😂

توجیه کردن نداره 

بهش رک و راست بگو نگاهات ناراحتم میکنه بهتره نگاه نکنی وگرنه مجبورم به مسیول بگم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
2790
2778
2791
2779
2792