مفتون_تبریزی مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 عنوان 💞 مژه بر هم نزنم تا ڪه ز دستم نرود ...💞 | مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 335 پست 🌷 🌾 🌿هوالحبیبمژه بر هم نزنم تا ڪه ز دستم نرودناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی!#فریدون_مشیری🌷 🌾 🌿سهم شما ارسال یک بیت شعر💞 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚 1399/10/11 | 23:54 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 🌼🌻🌼 تا نفس باقےست دیدارت بہ دل ممڪن نما نوش دارو بعد سهرابم چہ مےآید بہ ڪار ! بیا که « دیده » بهدیدارت آرزومنـد است...#عراقی┅✶ یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13334 🍃🌸🍃 دوستان عیب کنندم ، که چرا دل ... «سعدی! چو جورش میبری نزدیک او دیگر مرو»ای بیبصر! من میروم؟ او میکشد قلاب را حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 منم ان شاعر دلخون که فقط خرج تو کرد غزل و عاطفه و روح هنرمندش را ❣💠💠💠💠❣مرامعلم عشق توشاعری آموخت . . .#سعدی❣💠💠💠💠❣ یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 🌹🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌹 زیبا و عالی ♥️ مدتی هست به دلسوزی خود مشغولم ! که دلم بند نفس های کسی ... خواهش میکنم❤🍃🌼می سپارم به تو، عشق و دل را که تو خود را به من واگذاری...#نیما_یوشیج ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 بسیار زیبا🌿🌹🌹🌿 سپاس یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 38980 ❣💠💠💠💠❣ مرا معلم عشق تو شاعری آموخت . . . #سعدی ❣💠💠💠💠❣ عالی🍃🌼 با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 🍃🌸🍃 دوستان عیب کنندم ، که چرا دل ... ♦️🔹🔷🔹♦️به کدام مذهب است این ؟به کدام ملت است این ؟که کشند عاشقی را ،که تو عاشقم چرایی ؟#عراقی♦️🔹🔷🔹♦️ یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 بنمای رخ که باغ و گلستانم آرزوست بگشای لب که قند فراوانم آرزوست ای آفتاب حسن برون آ دمی ز اب ... عرض ادب و سپاس از حضورتان. یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 اهوم دردناک و عاشقانه..... خیلی قشنگ بود عزیزم ای ستاره ها چه شد که بر لبان اوآخر آن نوای گرم عاشقانه مرد؟ ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 دیر خوشم با خاطرات این زمانه بس که بی رحم می زند دنیا تازیانه نیست غمی چو در گذر عمر م ... 🌷 🌾 🌿گفتم چه چاره سازم با عشق چاره سوزتگفتا که چاره آورد این کارها بروزتگفتم که سوخت جانم در آتش فراقتگفتا که کار خامست باید جفا هنوزت#فیض_کاشانی🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 بیا که « دیده » به دیدارت آرزومنـد است... #عراقی ┅✶ هر ڪه در بادیهٔ_عشق تــو سرگردان شدهمچو من در طلبت بی سر و بی سامان شد #عطار_نیشابوری ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28639 «سعدی! چو جورش میبری نزدیک او دیگر مرو» ای بیبصر! من میروم؟ او میکشد قلاب را ای رفته ز دل،راست بگو بهر چه امشب...با خاطره هاآمده ای باز به سویم...؟#سیمین_بهبهانی ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 خواهش میکنم❤ 🍃🌼 می سپارم به تو، عشق و دل را که تو خود را به من واگذاری... #ن ... 🌷 🌾 🌿سپردم بهدستت تمام دلم را#سیدحسن_حسینی🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 عالی🍃🌼 سپاس🌹 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚