2777
2789

امکان نداره

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونقدرام کشکی نیست!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حتی اگه تو دبیرستان رشتش حسابداری باشه؟

اینکه دیگه اصلااااااااا و ابدا امکان نداره

من خودم دبیرستان حسابداری خوندم دوستام همه روزی چند ساعت درس میخوندن برا کنکور آخر آزاد قبول شدن 

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
ولی یکیو میشناسم ک سه سال دبیرستان تجدید میشد اخرم هیچی نخوند دولتی قبول شد

پارتی داشته

همکلاسی سال آخر من کنکور نداد ولی چند روز بعدش رفت دانشگاه دولتی ثبت نام کرد

چون پدرش جانباز بود

اینکه دیگه اصلااااااااا و ابدا امکان نداره من خودم دبیرستان حسابداری خوندم دوستام همه روزی چند ساعت ...

چه سالی کنکور دادن؟اخه الان میگن کنور فنی خیلی اسونه راحت قبول میشن

پارتی داشته همکلاسی سال آخر من کنکور نداد ولی چند روز بعدش رفت دانشگاه دولتی ثبت نام کرد چون پدرش ...

نه پارتیم نداشت اصن از نظر من گاوی بیش نبود تو درس خوندن این چیزا😅

نه پارتیم نداشت اصن از نظر من گاوی بیش نبود تو درس خوندن این چیزا😅

البته اینم بگم کنکور ربطی به معدل و خوب بودن درس نداره چون تست زنی خودش یه فلسفه جدایی داره کلا

یه مسئله حسابداری که بیست دقیقه حل کردنش وقت میبرد باید زیر یک دقیقه حل بشه

ولی خب تست زدن هم درس خوندن میخواد خواهر

چه سالی کنکور دادن؟اخه الان میگن کنور فنی خیلی اسونه راحت قبول میشن

خودت رشتت فنیه؟ حسابداری میخونی؟

هر رشته ای سختی خودشو داره

آره نسبت به تجربی آسونه 

ولی درسای تخصصی سختن توی فنی

البته اینم بگم کنکور ربطی به معدل و خوب بودن درس نداره چون تست زنی خودش یه فلسفه جدایی داره کلا یه ...

درسته..اصن حس درس خوندن نیس همش فکر میکنم نخونده دولتی قبولم😐☹️