ببین عزیزم به سال آخر که میرسی درسای سال اول یادت میره مسلما باید دوره کنی تا روز کنکور تعجب نکنی
اگرم قبول نشدی سال بعدش میشی
مشخصه باهوشی
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
اره من حسابداری میخونم بنظر بچه های تجربی عمرا بتونن یه حقوق دستمزد بدست بیارن پس میوفتن
خب دیگه پس خودت میدونی
موقع کنکور کل حسابا با ماهیتشون باید یادت باشه بعد یه سوال ده خطی میدن که جوابش یه عدد توی تسته
تمرین فراوون میخواد
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
اینکه دیگه اصلااااااااا و ابدا امکان نداره من خودم دبیرستان حسابداری خوندم دوستام همه روزی چند ساعت ...
منم هنرستانی بودم. و در نهایت دولتی شبانه قبول شدم با کلی خوندن
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
ببین عزیزم به سال آخر که میرسی درسای سال اول یادت میره مسلما باید دوره کنی تا روز کنکور تعجب نکنی ا ...
الان پیش دارم میخونم از سال اول و دوم یکم خوندمو تست زدم گذاشتم کنار چون تو مدرسه نخونده بیست میشودم اعتماد بنفس بهم داده ک نخونده قبولم ولی از یطرف استرس دارم ازاد قبول شم ضایع شم😅
منم هنرستانی بودم. و در نهایت دولتی شبانه قبول شدم با کلی خوندن
آره زحمت زیاد میخواد ربطی به رشته نداره هر رشته ای اصولی بخونن قبولن
مخصوصا حسابداری که قطعا آدمای باهوش توش موفقن👌
هدفم فقط دانشگاه تهرانه امسال دارم اصولی میخونم که قبول شم
دوستام فقط یه نفر دولتی قبول شد اونم راه دور تازه با کلی خرج و کلاسو اینا
الان پیش دارم میخونم از سال اول و دوم یکم خوندمو تست زدم گذاشتم کنار چون تو مدرسه نخونده بیست میشودم ...
ضایع شدن نداره که
من هدفم دولتیه فقط بخاطر هزینش و مدرکش
و گرنه خودمم الان تو یکی از دانشگاه های آزاد درس میخوندم کتابا و جزوه ها همش یکیه...