2777
2789

تا یک سال طبیعیه ورم

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش دکترت .ولی فکررر کنم تا یه سال مهلت هست ورم بخوابه 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
ورمش کمتر میشه دوست من عمل کرده خیلی پف و ورم داشت کل صورتش الان ۱/۵ بعد عملش خیلی خوبه

عزیزم منظورت یکسال و نیمه؟؟

یعنی علاوه بر بینیش کل صورتش هم بد بود مگه نه؟

عزیزم این که به قیافم هم عادت ندارم طبیعیه؟

زیاد به حرف اطرافیان دقت نکن فکر کنم زیاد به نظرات دیگران اهمیت میدی چیزی که مهمه اینه که خودت از چهره جدیدت لذت ببری

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
عزیزم منظورت یکسال و نیمه؟؟ یعنی علاوه بر بینیش کل صورتش هم بد بود مگه نه؟

اره بعد یک سال و نیم خوبه دیگه چهرش جا افتاده کامل .اره چه طور بگم انگار کلا پف بود ورم ی جای خاصی نبود مخصوصا صبحا که از خواب بیدار میشد بیشتر

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل