2777
2789

سلام دوستان من چن ماه کلنجار میرفتم با این داستان... ک دقیقا چطوریه تخمک گذاریم خعیلیا مث من کیت درس نشون نمیده یا نزدیکشون ب مرکز درمانی ندارن برن سونو و هزار دلیل دیگه 😓

من اینمماه گفتم براتون شرح بدم امیدوارم بهتون کمکی کرده باشم 

فقط برا مادر شدنم صلوات بفرسید. 😓

خدایا بهم صبر بده تا حکمت کاراتو بفهمم

اگر کسی حضور داره من مطلب و بفرست مبراتون و حتماستم و لایک کنید تا دیده بشه بقیه دوستان مطلب و ببیند... شاید فرجی شد برای بقیه و اینکه قصد دارم راههای هک برای بارداری دارم اینماه میرم بگم تا بقیه استفاده کننس این تایپیک جز علاقمندیاتون بذارید تا کسی. ک نیاز داره بهره مند بشه بحق امام علی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من کلی تحقیق کردم متوجه شدم 

بیا تا بهت بگم 

یک قبل از اینکه دمای بدن بالا بره باید نزدیکی داشته باشی چون دمای بدن با تخمک آزاد شدنه فقط یکبار بعد تخمک آزاد شدن شانسشو داری نزدیکی کنید. 

دو زمان درد زیر دل و تخمدونا فولیکول داره آزاد میشه که با کشیدگی هم است پس قبل درد باید نزدیکی کنید ک اگر دو تا سیکل های قاعدگی و چک کنید و حالتاتون بنویسید دستتون میاد. 

سوم ترشحات ک از دو س روز بعد پاکی ترشحاتی اکثر خانم ها دارند که زور تخمک گذاری هم ترشحات بیشتر میشه هم شفاف تر و هم ب اصطلاحی که میگن سفیده تخم مرغی... 

این سه مورد بود  ک من باهاش مشکل داشتم.. 

و(اینکه کیت کمرنگ میشه مال من اصلا همرنگ یا. پررنگ نمیشه.. من پررنگ ترین روز و بررسی میکنم و 12 ساعت بعد اون نزدیکی میرم ک طبق ماه قبلی من پررن گترین روزم 14 سیکل بوده) 

و /////طبق اون علائم 15 سیکل درد و تب و طبق کیت 14 سیکل 

سپ من حوالی 14 و 15 اقدام میرم/////

پس من خودم دقیقا طی دوماه بدست آوردم که 15 سیکل درد و تب دارم هر دوشو دارم باید 

دو اقدام قبل 15 سیکل داشته باشم و یکی بعد این حالت 

حالا اون دو اقدام قبل چون اسپرم 5 روز زنده میمونه 

میتونه روز 12 و 14 سیکل باشه و آخر شب 15  که س اقدام رفته باشم.. 

برا مادر شدنم صلوات بفرسید 

دوستان من  برای باردار شدنم دوماه این روش و میرم امیدوارم کمکی باشه 

اول من تنبلی تخمدان دارم و اضافه وزن دارم و پرولاکتینم بالا بوده و 7 سال نازایی دارم امسال روش و مشکلاتم فهمیدم میخام تلاشم کنم باردار بشم

اینماه

1_ 

قطره ویتاگنوس از روز اول تا 15 میخورم چون 15 تخمک گذاریم تا 14 میخوره روزی 40 قطره 

2_

حلوای میتی درست کردم که سرچ کنید بهتون کمک میکنه از اول تا 20 پری باید بخورید. ناشتا میخورم

3_

سویق گندم میخورم 1 قاشق برا اینکه جنینی سالم باشه و قلب تشکیل بشه 

4_

یا صب یا بعدازظهر یه لیوان آب هویج برا تقویت تخمکام

5_

شبا انار میخورم و لبو میخورم و شام کلم بروکلی میخورم  و پرتقال و تخم مرغ محلی صبونه میخورم چون پرولاکتینم بالاست پیاز و حذف کردم. 

6_قبل خواب  حلوای میتی ی قاشق مربا خوری و یکساعت بعدش قرص فولیک اسید 

7_

و اینم بگم تو دوران عادت ماهانه کلا میوه جات و حذف ردم و سردی جات و حذف کردم مگر مجبوربودم یا مهمون میشدم 

مرغ و برنج و زدم کنار میگو  میخوردم ماهی یبار یا گوشت گوسفندی ک گرمه  اونم اگر موجودی بود نبود صبونه ارده و خرما یا کلا طبع گرم 

تو دسشویی اصلا آب نزد مبا دستمال خودمو پاک میکردم مگر دفع داشته باشم 

حمام نرفتم هرکاری کردم تا رحمم گرم بشه و تنبلی بره و از اول پری پیاده روی داشتم 

ممنون گلم شاید تنبلی داری ک کیت پررنگ نمیشه در اصطلاح تخمک ازاد نمیشه 

آره عزیزم دارم ولی خعلی پریودم عالی شده اینماه با این روش‌ها  

و شوهرم اسپرم بشدت ضعیف بود 

من ب کمک 

@یگانزهرا

تونستم اسپرم همسرم و بهتر کنم 

و کمک چنتا عزیزان ک اسماشون فراموش کردم 

لوبیا99# ک تخمک گذاری و روشن کرد برام

ممنون ازشون 

همسر ممن واریکوسل بود گذشت سالها  هرکاری میکردیم نشد  ک درمان با دتکر می‌آوردیم بالا دوباره میرفت پایین 

اینسری آزمایش داد 800 هزار بود 

////////////////

با قرص الکارنتین یکی نهار یکی شام 

و سلنیوم و ویتامین ای بعد نهار 

و و زینک و عصرا می‌خورد 

و هرشب خرنوب دم می‌کرد می‌خورد 

با این چنتا فاکتور بعد دوماه شد 14 میلیون

و بعد دوماه دوباره فنجیوش و ول من اورجینال و ژل رویال میخاد بخوره ک دوماهه دومه 

ک ببینم نتیجه چیه 

و در ضمن کنار اینها خودش معجونی درست کرد ک صبحانه یه نخود میخوره و ترکیب جینسینگ و عسل و خرنوب و دارچین و گرده نخل و زنجبیل و گردو و پسته و هل مخلوط کرد و میخوره 

و شبا قبل خواب دوسین میخوره و 

ناشتا کاسنی دم میکنه 

و هرروز یه دونه انار و یه لیوان آب هویج میخوره 

و یک روز درمیون تو این دوماه نخود آب یا فلافل درست میکردم و می‌خورده و هر روز نخودچی و کشمش و فندق میخوره و من امید دارم بالاتر میشه شماهم برامون دعا کنید نتیجه بگیرم 

صلوات برامون بفرسید. یا حق