2777
2789
الان ذهنم نمیکشه ولی عیب نداره تاریخ تولدتو بگو کامل. 

منتظرما بروز رسانیم سوخت

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
هفت شهریور ۶۹

عاقلی...با درکی..با محبتی..دوست داشتنت واقعیه اهل تظاهر نیستی..معنی حرف کنایه دار و زودمیگیری..متنفری از دورویی..احساس واقعیت رو بیان میکنی..اهل رنجوندن کسی نیستی مگر اینکه خیلی آزارت بده..شخصیتت قابل احترام و ستایش..اهل خودشیرینی نیستی.ادم ساده لوحی ام نیستی 

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تگه فوت شده خدابیامرزدش وروحش قرین شادی باشه گلم ...اینجونباش سست نباش همه ماهه ک اینجایم ن اصلا همه ...

ممنونم عزیزم..همچنین رفتگان شمارو...

هعییی چی بگم.حالم خیلی بده..باز بادش افتادم بیقرار شدم

عاقلی...با درکی..با محبتی..دوست داشتنت واقعیه اهل تظاهر نیستی..معنی حرف کنایه دار و زودمیگیری..متنفر ...

تقریبا هنش درسته اینارو از کجا میگی فقط ب تاریخ تولدم نگاه کردی...؟

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
ممنونم عزیزم..همچنین رفتگان شمارو... هعییی چی بگم.حالم خیلی بده..باز بادش افتادم بیقرار شدم

تشکال نداره قریونت برم یکم قران بخون اکه نمیتونی بخونی ی دعا دانلودکن فایل صوتیشو گوش بدهیعدش ی دوش بگیر زیر دوش گریه کن  

ایشالا که میاد آبجی 

نمیدونم چرا وقتی ی کاربری میگه ابجی یقین پیدا میکنم مرده🤔

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
تشکال نداره قریونت برم یکم قران بخون اکه نمیتونی بخونی ی دعا دانلودکن فایل صوتیشو گوش بدهیعدش ی دوش ...

سرمماز کلی قران خوندم و براارامشم دعا کردم..اروم میشم عزیزم..یکم زمان میبره

تقریبا هنش درسته اینارو از کجا میگی فقط ب تاریخ تولدم نگاه کردی...؟

بله..فقط با تاریخ تولد میگم.

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
ممنونم عزیزممم ۶ساله

خدا رحمتشون کنه

منم 6 ساله پدرمو از دست دادم😢

هنوزم فکر می کنم تازه فوت کرده😭

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بله..فقط با تاریخ تولد میگم.

عین مرتاضا پنج سال سختی و زحمت کشیدم..نمیتونم رازش رو بگم..

برا منم بگو

عزیزم اینجا میریزن سرم منم حوصله ندارم..خصوصی اگه خاستی برات میگم

خدا رحمتشون کنه منم 6 ساله پدرمو از دست دادم😢 هنوزم فکر می کنم تازه فوت کرده😭

وای الهی بمیرم..خدارحمتشون کنه..

اره دقیقا..من هنو باورم نشده ک ندارمش..

باورت میشه ی یکسالی میشه ک لباس مشکیمو دراوردم؟؟

افسرده شدم شکستم..هیچی ازم نمونده.