2777
2789

اومدم ببینم شب حمعه چیکار میکنید👀👀👀

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

بی حال و حوصله افتادم ی گوشه..هی سر میزنم ب گوشی هی میندازمش ی گوشه دوباره...اه خیلی کسلم

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی حال و حوصله افتادم ی گوشه..هی سر میزنم ب گوشی هی میندازمش ی گوشه دوباره...اه خیلی کسلم

یه کم درمورد من بگو

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

نامزدم یه شهر دیگس

با این بستن جاده ها هیچی نصیبم نشده چه برسه ب شب جمعه

کرونا گند زد تو نامزد بازی ما

گاهی در نقطه ی تاریکی از زندگی قرار داریم و گمان میکنیم که دفن شده ایم اما واقعیت این است که "کاشته" شده ایم.
یه کم درمورد من بگو

الان ذهنم نمیکشه ولی عیب نداره تاریخ تولدتو بگو کامل. 

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
خخخخ همینه توپادگان میخاد چیکارکنه اایته من خیلی باهم درارتباط بودیم مدخصی ک میومد بالباساش باید ب د ...

اره اینم همینجوربود هم مرخصی میگرفت میومدپیشم هم زنگ و پیام و چت

براهمینم حالا اعصابم خرده 

اگه انلاین نمیشد میگفتم نتونسته ولی چون انلاین میشه ها فکربدمیکنم😐

الان ذهنم نمیکشه ولی عیب نداره تاریخ تولدتو بگو کامل. 

هفت شهریور ۶۹

خدانکنه عزیزم..دلم تنگه روزایی هس ک بابام بود..اونموقع ها این همه مشکلات نداشتم..

تگه فوت شده خدابیامرزدش وروحش قرین شادی باشه گلم ...اینجونباش سست نباش همه ماهه ک اینجایم ن اصلا همه ادم هابخدا مشکل وگرفتتاری داریم فقط تونیستی

خدانکنه عزیزم..دلم تنگه روزایی هس ک بابام بود..اونموقع ها این همه مشکلات نداشتم..

خدا رحمتش کنه

روحشون شاد 

چند وقته فوت کردن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮