مخمل_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 279 عنوان بی بی چک مثبت 154 بازدید | 15 پست دوستان گلم دیروز بی بی چگ منم بعد از هشت ماه انتظار مثبت شد. البته هنوز نرفتم آزمایش. با قلبای مهربونتون برای سلامتی بچه ام دعا کنین از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد 1399/10/11 | 19:03 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مخمل_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 279 خداروشکر التماس دعا حتما گلم از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
farzanebano عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 7395 از پریودت گذشته؟علائ چی داشتی؟ مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 به سلامتی عزیزم پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
reyyhaan عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 33284 مبارکت باشه عزیزم😍ان شاءالله به خیر و سلامتی بدنیا بیاد ❤ تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مخمل_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 279 از پریودت گذشته؟علائ چی داشتی؟ اره دو روز گذشته.. هیچ علامتی. فقط گهگاهی زیر دلم درد خفیف داشتم در حد دو سه ثانیه از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
hesse_mobham عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 253 خداروهزار بار شکر ان شاءالله قسمت همه ی منتظرای نی نی 🙏🙏🍂🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺🍃 منت بہ سرم فاط❤ـمہ بنهاد و پذیرفت من را بہ کنیزے و شدم عروس مـ💚ـادر ...
مخمل_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 279 خداروهزار بار شکر ان شاءالله قسمت همه ی منتظرای نی نی 🙏🙏 🍂🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد و ... الهی امین از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
مخمل_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 279 قبل موعدت چ علائمی داشتی هیچی عزیزم .. فقط درد خفیف زیر شکم از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
hesse_mobham عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 253 ان شاءالله ب سلامتی و خوشی دوست عزیز ❤🌹 منت بہ سرم فاط❤ـمہ بنهاد و پذیرفت من را بہ کنیزے و شدم عروس مـ💚ـادر ...
مخمل_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 279 ان شاءالله ب سلامتی و خوشی دوست عزیز ❤🌹 انشاالله از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
farzanebano عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 7395 اره دو روز گذشته.. هیچ علامتی. فقط گهگاهی زیر دلم درد خفیف داشتم در حد دو سه ثانیه دعا کن واسه منم مثبت شه.من کلی علائم دارم مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
مخمل_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 279 دعا کن واسه منم مثبت شه.من کلی علائم دارم امید به خدا از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد