2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

150 بازدید | 31 پست

تورو خدا قسمتون میدم میشه بیاین بل دلای پاکتون برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم حالم خیلی بده تورو خدا 😢😢😢

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

منم دلم گرفته حالم بده😓😓😓😓😓😢😢😢😢😢😢

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم گرفته حالم بده😓😓😓😓😓😢😢😢😢😢😢

دوس دارم بمیرم انقد دلم گرفته تازه با عشقمم قهریم دیگه بدتر تورو خدا برام دعا کن امام رضا حاجت روات کنه حال دلت خوب شه به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

خدا کنه هرچی زودتر به هم برسین😇😇

''غرور''هدیه شیطان 👹است و'' دوست داشتن''هدیه خداست😇،جالب این است که هدیه شیطان رابه رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم...
انءشاالله هرچی به صلاحت ۴۰روز زیارت عاشورا بخون روزی هم ۵۳۰بار تا ۲۰روز صلوات بفرست

مرسی دورت بگردم من الهی خیر ببینی تو زندگیت هر چی میخوای خدا بهت بده تورو خدا با دل پاکت دم اذانه واسم دعا کن 

دوس دارم بمیرم انقد دلم گرفته تازه با عشقمم قهریم دیگه بدتر تورو خدا برام دعا کن امام رضا حاجت روات ...

قربونت بشم ایشالا امام رضا حاجت دل جفتمونو بدع😢😢😢😢😢😢

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂
مرسی دورت بگردم من الهی خیر ببینی تو زندگیت هر چی میخوای خدا بهت بده تورو خدا با دل پاکت دم اذانه وا ...

حتما توام مارو دعا کن حتما دعات می کنم قراره برا خودمون صلوات بفرستم تا ۲۰روز به نیت توام میخونم‌برامنو یکی دعاکن سخت گرفتاریم براهمه دعاکن گرفتارن دعاکن‌برامنو یکی سخت گرفتارشدیم تو لجن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اخی عزیزم حتما برات دعا میکنم

دورت بگردم من الهی خیر ببینی تو زندگیت هر چی میخوای خدا بهت بده 

خدا کنه هرچی زودتر به هم برسین😇😇

انشالله خدا از دهنت بشنوه حاجت روا شی به حق امام رضا 

قربونت بشم ایشالا امام رضا حاجت دل جفتمونو بدع😢😢😢😢😢😢

انشالله خدا از دهنت بشنوه 

حتما توام مارو دعا کن حتما دعات می کنم قراره برا خودمون صلوات بفرستم تا ۲۰روز به نیت توام میخونم‌برا ...

امام رضای غریب دستتو بگیره  حاجت روات کنه به حق اقام ابولفضل واز گرفتاری نجات پیدا کنی کنی چشم دعات میکنم 

منم رفتم تو انباریمون بعد عمری وسایلا مامان باباع وسایلا بچگیام چقد اونروزا خوش بودم الان نیسن اونوق ...

آخی عزیزم 😢😢😢انشالله حال دلت خوب شه