bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان دلم خیلی گرفته 150 بازدید | 31 پست تورو خدا قسمتون میدم میشه بیاین بل دلای پاکتون برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم حالم خیلی بده تورو خدا 😢😢😢 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/10/11 | 17:31 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_لیلام عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1992 منم دلم گرفته حالم بده😓😓😓😓😓😢😢😢😢😢😢 ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42052 انءشاالله هرچی به صلاحت ۴۰روز زیارت عاشورا بخون روزی هم ۵۳۰بار تا ۲۰روز صلوات بفرست عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 منم دلم گرفته حالم بده😓😓😓😓😓😢😢😢😢😢😢 دوس دارم بمیرم انقد دلم گرفته تازه با عشقمم قهریم دیگه بدتر تورو خدا برام دعا کن امام رضا حاجت روات کنه حال دلت خوب شه به حق امام رضا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
رضا2020 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 509 خدا کنه هرچی زودتر به هم برسین😇😇 ''غرور''هدیه شیطان 👹است و'' دوست داشتن''هدیه خداست😇،جالب این است که هدیه شیطان رابه رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم...
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 انءشاالله هرچی به صلاحت ۴۰روز زیارت عاشورا بخون روزی هم ۵۳۰بار تا ۲۰روز صلوات بفرست مرسی دورت بگردم من الهی خیر ببینی تو زندگیت هر چی میخوای خدا بهت بده تورو خدا با دل پاکت دم اذانه واسم دعا کن الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من_لیلام عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1992 دوس دارم بمیرم انقد دلم گرفته تازه با عشقمم قهریم دیگه بدتر تورو خدا برام دعا کن امام رضا حاجت روات ... قربونت بشم ایشالا امام رضا حاجت دل جفتمونو بدع😢😢😢😢😢😢 ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 42052 مرسی دورت بگردم من الهی خیر ببینی تو زندگیت هر چی میخوای خدا بهت بده تورو خدا با دل پاکت دم اذانه وا ... حتما توام مارو دعا کن حتما دعات می کنم قراره برا خودمون صلوات بفرستم تا ۲۰روز به نیت توام میخونمبرامنو یکی دعاکن سخت گرفتاریم براهمه دعاکن گرفتارن دعاکنبرامنو یکی سخت گرفتارشدیم تو لجن عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
فاطمه_هزارمین_کاربری عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5230 منم رفتم تو انباریمون بعد عمری وسایلا مامان باباع وسایلا بچگیام چقد اونروزا خوش بودم الان نیسن اونوقت تالا خابیدم تو انباری😑 مدیونین تو تایپک پربازدیدا تگم نکنین😐 !
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 اخی عزیزم حتما برات دعا میکنم دورت بگردم من الهی خیر ببینی تو زندگیت هر چی میخوای خدا بهت بده الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 خدا کنه هرچی زودتر به هم برسین😇😇 انشالله خدا از دهنت بشنوه حاجت روا شی به حق امام رضا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 قربونت بشم ایشالا امام رضا حاجت دل جفتمونو بدع😢😢😢😢😢😢 انشالله خدا از دهنت بشنوه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 حتما توام مارو دعا کن حتما دعات می کنم قراره برا خودمون صلوات بفرستم تا ۲۰روز به نیت توام میخونمبرا ... امام رضای غریب دستتو بگیره حاجت روات کنه به حق اقام ابولفضل واز گرفتاری نجات پیدا کنی کنی چشم دعات میکنم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 منم رفتم تو انباریمون بعد عمری وسایلا مامان باباع وسایلا بچگیام چقد اونروزا خوش بودم الان نیسن اونوق ... آخی عزیزم 😢😢😢انشالله حال دلت خوب شه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین