2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 31 پست
فدات بشم قراره عمل کنم نگرانم

عزیز دلم نگران نباش انشالله به خوبی تموم میشه از امام رضا غریب میخوام 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم نگران نباش انشالله به خوبی تموم میشه از امام رضا غریب میخوام 

فدات بشم انءشاالله به حق خودش خوشبخت بشی من که نشدم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
فدات بشم انءشاالله به حق خودش خوشبخت بشی من که نشدم

انشالله خدا از دهنت بشنوه حاجت روا شی به حق امام رضا حضرت فاطمه توروهم خوشبخت کنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
منم رفتم تو انباریمون بعد عمری وسایلا مامان باباع وسایلا بچگیام چقد اونروزا خوش بودم الان نیسن اونوق ...

فاطمه جان متاسفم ،😔چه اتفاقی افتاد؟توالان تنهایی یاخواهربرادرتم هستن؟یاتک فرزندی

فاطمه جان متاسفم ،😔چه اتفاقی افتاد؟توالان تنهایی یاخواهربرادرتم هستن؟یاتک فرزندی

تناا

برادر دارم ولی متهلع محل سگ ب منع بدبخت نمیده😑💔

مدیونین تو تایپک پربازدیدا تگم نکنین😐 !
چرا شبا خابم نمیبرع

عزیزدلم مطمعاباش مامان وبابات پیشتن فقط نمیبینیشون خداهم که همیشه هست و خواهدبود،🥰ولی هیچوقت ازروتنهایی ازدواج وانتخاب نکن ایپ نصیحت وخواهرانه میگم ...بنظرم یه دوست مطمعا پیداکن و هرازگاهی بیاد خونه ات راستی اگرمایلی جواب بده چطوری امرارمعاش میکنی؟

عزیزدلم مطمعاباش مامان وبابات پیشتن فقط نمیبینیشون خداهم که همیشه هست و خواهدبود،🥰ولی هیچوقت ازروتن ...

ینی چیع امرار معاش

دوستی ندارم😑🤦‍♀️

فامیلام محلم نمیدن  ارع حقوق بخور نمیر بابام

خوبه همینم هست فاطمه مهرت به دلم افتاد یه جوری حالم وخراب کردی ...خداروشکرکن سقفی بالاسرداری و حقوق کم وبیشی ...بنظرم یابرودانشگاه پیام نور که هزینشم کمه درستوبخون هم مشغولی هم ازتنهایی درمیای ...یااینکه دنبال کارباش آیشگاهی منشی چیزی ولی اولویت دانشگاس بنظرم ...نظرت چیه

خوبه همینم هست فاطمه مهرت به دلم افتاد یه جوری حالم وخراب کردی ...خداروشکرکن سقفی بالاسرداری و حقوق ...

هیچی

حوصلع اینکارارو ندارم از اراشگاهی و اینام بدم میاد ب تیپو ریختم نمیخورع

دانشگاهم ول کردم بیخیال