2777
2789
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 174 پست
من ازدواجم کردم هیچ فرقی نکرد...

خب پس ارثیه عزیزم سینه بزرگ زیادخوب نیس من الان ی بچه دارم ۶۵ سایزمه ازاین بزرگترودوس ندارم بعدشم ب وزن وهیکلتم بایدبیاداگه لاغری سینه بزرگ که زیادخوب نیس 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اهان قد و وزنت چقدره 

قدم دیروز گرفتم ۱۵۹ بودم وزنمم ۶۸

قبل از اون گرفته بودم قدم ۱۵۶ بود با وزن ۷۳ به لطف خدا و باشگاه و رژیم کم کردم اگه ۱۰ کیلو دیگه کم کنم عالیه

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین هیشکی تو خانوادمون مثل من نیست😂😂من هیکلم لاغرنیست  مناسبه همه چیش فقد سینه هام خیلی کوچی ...

اشکال نداره خب... 

اعتماد به نفس داشته باش و ورزش شنا انجام بده 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
عزیزم من تورو خیلی دوست دارم یه حسی بهت دارم 

منو ؟؟؟🤔

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
😐برو خداروشکر کن خوشبحالت😭🥺

گلم شما خانوادگی کوچبک هستبن اخه ارثیه خب روغن خراطین بزن

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.