2777
2789
عنوان

فسنجون+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 90 پست
ما تو صبونه نفری ۱۰ تا میخوریم ن اینک بخام بگم پولدارما ن اصلنم نیستم ولی اخه ۶ تا واسه فسنجون واقن ...

عزیزم شمام زیاد میخورید هرچیزی کمش دارو وزیادش ضرره گردو خیلی گرمه و البته صفرا داره خوردن زیادش عم باعث‌ جوش زدن صورت میشه هم گرمیش میگیرتتون 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
باور کن یه کاسه خورشت نمیده ۶ تا گردو نهایت نصف لیوان 😐😐😐😐

ما چون پیاز داغ زیاد میزنیم حجم فسنجون زیاد میشه. مثلا من ربع کیلو مغز گردو و ۳تا پیاز درشت که خیلی ریز خرد شده و نصف سینه مرغ و یه پیمانه رب انار میزارم واسه ۵  ۶ نفر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول باره پختم انقد بهم گفتن خسیس ازین به بعد تعدادگردو بیشتر میزنم رب انارچقدر خوبه؟

عزیزم ببین فسنجون مواد اصلی خورش‌...گردو...اونم ن ابکی باید مثل قرمه سبزی علیظ باشه‌...خب شما بگو ۶تا گردم چطو خورشو غلیظ میکنه؟ یه کاسه خورشم غلیظ نمیکنه .ما دیگه اقوام یکی هست خسیس برا هر نفر ۴تادونه میندازه باز میگن خیلی کم...

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
ما چون پیاز داغ زیاد میزنیم حجم فسنجون زیاد میشه. مثلا من ربع کیلو مغز گردو و ۳تا پیاز درشت که خیلی ...

نصف سینه برا ۶نفر..‌‌پس چرا ما اینقد میخورن همه.....عجب

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
فسنجون ۶ تا گردو؟؟؟ شوخی میکنی؟؟😐😑

یاده مادر بزرگم افتادم اومده بود خونمون میخواستم فسنجون درست کنم میگفت به ۳باید گردو توش باشه

میخواس بگه ینی خیلی زیاد گردو بریز😂

دوباره میسازمت💪

بله درست میگی نصف یه مرغ میزارم واسه ۵نفر. خودم مرغ فسنجون رو نمیخورم 

اها نصف مرغ تعجب کردم نصف یه سینه ...😅😅😅

یه پیشنهاد بادام زمینی بشدت فسنجون را خوشمزه میکنالبته من وایه دو نفر، 5 تا گردو 10 تا بادوم زمینی ...

حالا یه بار فندق بزن

من کنار گردو 

فندق هم اسیاب میکنم

فندق فوق العاده چربه 

و فسنجون رو پر روغن میکنه کخ روغنش هم طبیعبه و بی ضرر

دوباره میسازمت💪

حالا یه بار فندق بزن من کنار گردو  فندق هم اسیاب میکنم فندق فوق العاده چربه  و فسنجون ...

آره گاهی استفاده مبکنم

ولی یبار بادوم زمینی زدم اونم خوشم اومد البته نه اینقدر زیاد که طعمش غالب بشه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری